Значи девојки сакам да ви разјаснам нешто многу важно,зашто гледам дека не ви се јасни некои работи! Вие сакате да имате секс само со дечко ви! Ок во ред е тоа. А да го прашаме дечко ви дали сака да има секс само со вас,а?Мислам дека одговорот е не. Знам дека боли ама за жал тоа е болната вистина,па ако има некој против ова што го напишав нека пиши.Позз.
Абе со веќе бившиот...да го збудалам како секогаш па да видиме кој кого ќе остава...Ах како би го силувала сега...
http://www.youtube.com/watch?v=vbcct1vk ... grec_index Girl here we are (here we are), in this big old empty room Staring at each other, who's gonna make the first move? Been doing our thing for a minute, and now both our hearts are in it The only place to go is all the way Just go with it, go with it, go with it And I will go real slow with it, slow with it It's our first time Go with it, go with it, go with it And I will go real slow with it, slow with it It's my first time with you Uhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Со дечко ми уфф ама пак не е во градов, ах таа работа... Гледам од светлата страна, кога тој е на деловен пат, јас си седам на Фемина
Dave Gahan! ма јас и на неговиот секси, длабок глас можам да свршам какви фантазии имам јас со него... лелеј какви силни раце има... тамн да те партале како шо сака во креветот
Аааааааааа, нееее, дечко ми не го чепкајте! Џери е мој Одамна сум пишала дека ке си го земам со сукничките