Со дечко миииии ууфффф не сме се виделе..ај утре обавезно пошто и он некако "умира" да се плеснеме Ииииииииииииии Секакоооо соооо ВИЛИЈАМ ЛЕВИ АААААААХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
Денес за Валентин сакам да се секснам со Jim Sturgess Од вчера го мислам... Али добро си ги имам моментите на повремено затрескување во глумци после филм-серија.
Еве јас немам дечко, па си имам желби, не мора да е од естрада, јас сакам и со рандом дечко што ќе го видам на Интернет, на улица, некој згоџа невидена по можност. Спојлер Туу, само секс ми е во глава,тоа дека ми фали многу.И не дека ќе имам, туку така бе, си посакувам. Секој ден различна, ми е желбата. Денес сакам да имам секс со Стефан Лошковски, Мистер морски свет. Да го грабнеш и да бегаш.
Па со овај мојов што го нема ни да се јави...САкам пак да имаме поќе време за нас како порано и да можиме цела ноќ да ја искористиме Ќе збеснам готово, ќе одам ќе го силовам
Со Johnny Depp, ама така троа помладичок. Па кога можам да бирам со кого сакам, можам и возраста да ја одберам http://www.youtube.com/watch?v=_pf8huWe ... re=related