Unica, не биди себична, дај позајми го малку само.... Инаку, не само денес....секогаш би имала со човеков. И би сакала така тивко да ми пее на увце. И гледам, нема некој посебен интерес за него, хихи, само за мене си го земам
мислам дека заборавив као иде процедурата па не е малку 1 година и 5 месеца... калугерките се со помал стаж а со кој би имала... уф... со тој што ми се свига под услов да ми биде дечко онака не бива... а и Вин Дисел не го условувам само желба нека изразе ке надокнадам за сето време поминато манастирски
Маж ми ке го ставам на пауза дека има „добиено„ би се клецнала со бившиот на кој му го имав мн меракот но еднаш само си се клецнавем ама сакам пак,не сум нормална шо сакам али па добро би ми дошло и тој е женет сеа ако дознаат нашите мене ке ме обесат а него канта ке го остават дека сме си најдобри другари сеа и тоа подобри во права смисла на зборот!
Со дечково willy monfret го обожааааааааааавааааааам висок црн мелез па и со плави очи лелееееееее па и Dj е уфффф го сонувам ма свашта правиме да не кажам партали се прајме
Alan Rickman Со овој несакам секс никогаш да имам, туку сакам само да ми зборува бидејќи има преубав глас Ах дечко ми вака да ми зборуваше
Дечко ми, of course. Ама ако веќе морам да бирам од популарните, морам да речам со неодоливиот, мојот омилен, my eye candy - Jon Kortajarena :