Со Jim Morrison-пејачот и лидер на групата The Doors! Денеска му било 42 години од смртта,а јас го гледав на емисијата Попладне со Убич Матоци на Наша ТВ! Иако одамна веќе не е меѓу живите пејачи,сепак легендата за него како еден од најхаризматичните и најобразуваните рок музичари на сите времиња останала да постои во историјата на рок музиката! Признавам дека денес малку и плачев за него и многу ми олесна! Па,тоа било стварно многу убав фраер бре!
Со Илија Пејовиќ водителот на музичката емисија Радио у боји на Атлас ТВ-црногорската кабловска телевизија! Стварно е убав и млад фраер!
Да немав дечко и јас би со овој, и не само денес, секој ден Ама ај не си го варам дечко ми (само во мисли ) ти го оставам тебе П.С Обавести ме после каков бил, чисто да не ми е на мисла
хахахахха.... е таман да нема кавги .. ти си го имаш дечкото а јас дека слободна ке си одам со Саша кога ке бидне работата ке те известам каков е во кревет хахахха
Со оној тип манекен од Полесната страна од животот што го имаше на билбоардите кога бев студентка во Скопје во 2004-та година! На таа слика баш убаво е претставено што значи полесната страна од животот! Типот е црномурест,носи сини фармерки што му соодветствуваат со бојата на морето,нагоре е депилиран и нема маица и носи малку брадичка како што носат младите денеска и лежи на песокот до морето со рацете под главата и едната нога му е совиена во коленото а другата ја потпира на тоа совиено колено и стапалата му се боси! На една друга слика,пак,му се гледа лицето и тој стои и во рацете едвај држи една голема риба,но сепак првата сликамногу повеќе ми се допаѓа и веродостојно ја изразува Полесната страна од животот,а тоа е да си лежиш некаде на плажа и да си уживаш преку лето и за ништо да не ти е гајле!
Со оној тип од рекламата за Niveamen лосион за после бричење со кадрава кафеава коса и синозелени очи којшто мора да си оди од забавата бидејќи веќе е доцна,а утре мора рано да оди на работа! На неговите другари им е многу криво бидејќи тој мора да си оди,а потоа нему му текнува за лосионот,па се премислува и останува уште со нив,бидејќи тој лосион му дава свеж и одморен изглед! Истиот тој тип го има во реклама за истиот лосион,но кога станува од спиење со поспано и уморно лице за да оди на работа рано насабајле,но лосионот ја средува работата! Не знам дали е само реклама или лосионот навистина има такво благотворно дејство врз мажите,барем сега за сега никого уште не сум го прашала за тоа,но типот е навистина многу убав и прекрасен,па би сакала барем еден таков да си го присвојам само за мене! Тоа би било навистина многу убаво и прекрасно!