Со еден манекен што го видов на Fashion TV! Има темно кафеава краткопотшишана коса,црни очи,полугол по шорцеви,не е претерано набилдан и многу е убав! И погледна со заводнички поглед во камерата потполно исто како право во очи мене лично да ме гледа! Тоа за мене беше едно неверојатно и многу јако доживување! Ми се чини како нешто што само еднаш во животот да се случува! И многу сум среќна поради тоа,стварно ми го разубави денот! :geek: Уште само да биде само мој и се ќе ми биде полно и рамно!
Баш ме интересира каков би бил сексот со сите мои бивши. Дали ги бива или не Секако дека нема да дознаам никогаш (зашто бивши си се бивши) ама стварно ме интересира
Пред некој ден си го помислив истото И јас би сакала да знам, штета што нема никогаш да дознаам Инаку сега во моментот сакам дечко ми да е до мене
...со дечко ми и со никој друг, како не сме се виделе 2 недели и само за тоа збориме ке се изедеме кога ке се видиме
Ја би денес со еден дечко кој е висок и згоден како манекен, има црна краткопотшишана коса, црни очи, ма каков полугол јас го сакам пиштол гол, многу е убав и е сопруг на Abeja.