epa milo mi e za vas forumdzivki jas pauziram od taa tema, oti ocigledno e deka nepostoi ljubov za mene, a sex uste pomalku i koga ke mi tekne pred 2 nedeli odprilika deka eden od dvajcata ex mi kaza "aj da se plesneme" jas mu napisav" koga ke ti plesnam tebe edna site zvezdi ke gi zbrois" pa od togas, nema veke komunikacija i nema pokani za sex, a iskreno ne sakam veke da si ja baram beljata i onaka ne mozam da dobijam ciklus pa mislam da zastedam pari, da si napravam test, i da me vidi ginekologot-zena e na eho, ama mislam deka sum ok, no sto si e sigurno , sugurno si e
со него се знае,и тоа уште одма ако може во овој момент.....телапатија м и кажува дека ќе го видам,ми ѕвони,доаѓа ме собира од дома,и ете ти се случува (малку се занесов)
Знам, не смеам да помислам на ова ... Спојлер ама оној кој веќе цела недела ми иде дома и ме мерка под око ауууу, да не бев олку будала и заљубена, ми крева бе адреналин, многу е привлечен, многу, ќе му кажам на тато на работа кај него да оди да работи, не дома, не се издржува веќе. изневерувањето го осудувам најмногу на свет, ама неверојатно е чувството кога ќе го видам судете ми, плашете ме, не дека ќе направам нешто, ама сигурно си е сигурно
Имав едни прилично забегани мисли за еден асистент од факс, дури и сонував како го правиме тоа на билијардска маса