Зошто сите лажете дека сакате да го сексате дечкото, сопругот, вереникот? Ако сакавте, ќе го направете тоа. Или секоја втора на форумов има парнер што работи во Авганистан? Инаку на темата... Ванеса Марсил. Фала Многу Пријатно.
Ај тоа.. ама САМО дотичниот е моментот . Патем, не знам како не сфати до сега дека повеќето на форумов тука ни се невини и светици? И ај да не се оддалечувам од топик, а и да не барам слики, еве ми текна на еден дечко што го видов преска низ рамстор. Ми остави впечаток. Е, може со него
А од кај знаеш ти дека лажат? Не е до нив во моментот, не мора да е во Авганистан де. Оди сега на Ванеса и уживај си.
Со еден згоден дечко во униформа, инаку вчера го видов.... Лелел лиги ми потекоа, совршенство без мана. Дечко од новата специјана едница на МВР кој беа вчера на презентација во мојот град.... Мерак жени, мерак.....
Зошто мислиш дека лажат ?!? И јас сакам со ДЕЧКО МИ ама НЕ МОЖАМ не затоа што е во Авганистан туку зошто моментално ми е физички невозможно да го изведам тоа. Спојлер иам добиено