Леле конечно ми заврши и вечер ќе го силувам дечко ми Заборавив како изгледа СЕКС! Секс секс секс аааааааа
Со еден дечко што имавме секс само еднаш пред 1 година точно, не беше ништо посебно но би сакала да се повтори пак... ај ќе го барам (ама глупо ми е пошо го избегнував еве цела година веќе )
Со едно убаво маженце Една година имам безобразни мисли за него па аман нека ме забележи еднаш дека го посакувам најмногу на свет
Дечко ми. Три дена не сум го видела, а и треба да добијам наскоро, па вечерва кога ќе го грабнам... а бе маста ќе ми ја извадам
Несфатливо перверзен,налудничав,гласен и див секс со дечко ми ...Ама неколку дена само ќе сакам, оти нема да биде дома во нашето креветче,на нашето масиче,па подче,па биро....ах И после секој ден грав не се јадело Оти не си тука сместа да ги демантирам тие гласини а?
Да се надоврзам на Георгина... Ако знаеш како да си го зачинуваш гравчето, секој ден со различни зачини, е и те како е сладок да го јадеш секој ден. Денес, исто како и вчера сакам секс со мажуленцето мое. Штета што не можеме да се опуштиме, ама кога ќе може... Уфффффффф не само маста од тебе туку и секој сперматозоид од тебе ќе го извадам да не можеш да надокнадиш со производството Ај доста пишував, почна да ми работи имагинацијата.
со Петручи...уфуфуф богами и ја иначе читајќи ви ги коментариве, добив некаква неодложна желба да му се нафрлим на оној мојон...