А кога сме веќе кај подостапните, соседите нели јас би го земала Војин Четковиќ А предвид може да дојде и Иван Босиљчиќ, ама овие ќе си ги оставам за друг ден, не можам да постигнам денес
Ќе му направите ќејф на Петар. Како се стеснува изборот...кај и да е, ќе се стесни и на ниво на форумот Just kidding.
Не можам домашниот прво, па Адам Левин ме чека, па и Дејан Лилиќ го договорив, сега уште овие двајца па нема смисла, не се постигнува Само си ги ставам јас на листа на време
Бегај да бегам...овде кај и да е групњаци ќе почнат Јас пак сум се напнала со двајца а дома еден неможам да го задоволам, се нешто ме боли, се ме боцка, се главата ми ,,паѓа,, од умор ... Можеби па овие двајца ќе ми ги отворат чакрите...од кај да знам
Па се стеснува прво светски, па домашни, па соседите.. пусти желби А за да се стесни на ниво на форумот тешко, не приложуваат докази, и Нинџа уште не се охрабри да прати селфи па да ја разреши дилемата, барем да знаеме дали да си го ставиме Киану на листа слободно, без страв
Не дека несакам да симнувам ѕвезди, ама стварно, никаде нема толку топли, мили, насмеани, воспитани, интелигентни и прекрасни девојки и жени како што има во Македонија!
Абе стварно, убаво ви кажа Петар, што не си кажете некој од форумов или некој од ваша околина? Вие сте запнале со актери, пејачи и остали светски фаци. Што, нема некој таков лепотан околу вас? Јас ги имам неколкумина такви на кој ни Том Круз, ни Колин Фарел не им се рамни. Think about it.