Нее ако сакаш со кратка коса ти ја предлагам Винона Рајдер, од млади дани неа може и да ја делиме, ќе правам исклучок за неа од избор на пол ако треба
Мислиш вие две да ме делите мене? тоа, јас и ти да ја делиме, некако не ми штима...после може и мене ќе посакаш да ми се навртиш...
Во било која комбинација Нинџа, кога се работи за исклучок, се е дозволено.. и така од еднаш ....... не се станува
Бљак, од тогаш престанав да ги мислам. Божо, и јас по тоа ги памтам. Кошмари имам Може дека растев со брат, ко брат на брат ми
Види...видовме само дека Андервуд им влезе во кревет и дека еднаш се бакнаа...не знаеме понатаму во кој правец се движеле работите...
Што за мажи нели доволно виде од приложеното во темава е сега уште го чекам селфито што ми го должиш, тоа онли фор ми, па ќе видиме дали си ми по вкус
Абе, јас сум женствено,нежно биќе на изглед..ама,така..малку обратна во карактерот Жената,ок. Ќе видиме сега каква ќе е во новата сезона Едвај чекам. А, бодигардот и прецедникот..оставам да си прават друштво. Е, нинџа.. умот кога ќе ти сврти некоја грда слика,толку е.