Земав одмор од сите сексуални активности , едно 3-4 дена и сега мислам дека ако му се закачам на дечко ми, нема пуштање до задутре. Почнав и пораки да му пишувам, по малку заканувачки Од вечер идеме маратонски!
Денес ми се сака со типов од рекламава ( стар е за дечко да го наречам ) и тоа во колата од рекламава <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sNh-aHPYIjs?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sNh-aHPYIjs?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Ја би имала секс со бифшиот колку само да ме истресе добро пошто билдер е, а и се палам на мускули. Се мислам да му се јавам некој ден или да му појдам и само да му се нафрлам хехехе Само стварта е што и додека бевме во врска ме напињаше да имаме тројка со друга девојка, а и сега би ми спомнал, само мене ми е некако шубе, ама и сакам и да пробам нешто ново, баш сум љубопитна хеххехе Не знам што да правам? Дали некоја има искусено такво нешто и како си поминала? Ве молам за совет
SO ZABAROT.A AKO PORAZMISLAM I SO DRUGAROT NA MAZ MI,SAMO TOJ MI E EPTEN ZABRANETO OVOSJE.aH,PUSTI ZABRANETI MISLI,DO KADE KE FANTAZIRAME VAKA?
аууууууу па има многу на пример со ДЕНИС ЕКС СО ЛЕВЕНТ од кога лисјата паѓаат БЕКАМ и многу други знам имам многу бујна фантазија ама то е то
Со дечко ми...онака брзо, дивоо, лудооо...па да не можеме да станеме од кревет, од што ни се тресат нозете од умор и едвај дишеме од толку возбуда А понекогаш ќе ми текне онака на комшијата кој е толку убав, цврсто тело (не билдер, малку истакнати мускули), прав маж. Но кога би дошло до тоа, знам дека не би направила ништо, то ест само фантазија која нејќам да биде реалитет...
Со дечко ми... али да биде интересно, да не бидам само дечко ми та дечко ми, со професорот... не е нешо многу убав, али ќе помине ај, дај шта даш коа нема некој поарен на факс ..