Ајде, да внесам малку боја, или помалку боја (пигмент), уствари. Двајца, е. Пошто, не ми се чека до утре-задутре..демек,сега едниот да го постирам,друг ден другиот. Ewan McGregor! “Choose a life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television. Choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers... Choose DSY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. ... But why would I want to do a thing like that?” (Irvine Welsh, Trainspotting) Michael Fassbender! Shame, damn it!
Ај кога сум лоша да ти го скршам и тебе филмот за Matt Boomer, еве го со мажот. Ех да ми е знати само кој го прима а кој го дава, обично проценувам од прва ама со овие двајца не можам.
А, штом не сте по плавите, туку по темните.. ќе се затепавме ние ако излегувавме заедно. И јас, ради реда ги ставив.. жутоклунците (така јас ги викам. со извинение до таквите на форумов)
Стварно ќе биде опасно јас не сакам ич плави т.е жути ма каков Бред Пит и сви остали, темно си е темно, а овој го ставив зошто ми има некој секси поглед и став
Абе многу ви се ружни овие последниве... знам за вкусовите не се расправа, ама па денес ви е паднат стандардот