Јас сум ти неутрална, како Швајцарија. Еве нешто младо, крцкалче, ама сепак нема да завршиме во полиција. Или никад се незна, а @ninja35 ? Зависи кои ти се пријателите. Жапче, поминувам ли денес?
Тоа ќе велев, се осеќам ко педофил во моментов.Ко да, ни 100 Аве Марија да ги изрецитирам не ми ја перат душата Бррр... Ако имаме помлади членки, тинејџерки..у реду, иначе..шо знам. Што се мене тиче, he's a turn off, па ти, како сакаш.
Леле, откај го ископа Чедо? Сите секогаш ме зезале што тој ми бил симпатичен, ваков е , онаков е. И сега ми е привлечен (колку остарел само), Дури и за неговата странка, за него, имам гласано Имаш ќебапи од мене
А само што сакав да пишам „а,нема коментар за мојов,а“,дека отсекогаш ми се чуделе на изборот Каков избор сум имала низ животецов мој,од крајност у крајност. Од црни „ка ноч“(што би рекле у Тетово) до плавушани проѕирни. Moјов сегашен(сеуште актуелен официјален)е смеѓ,море накај светол со шарени очи со три влакна,а една дивоградбааа,накај 1,90 со 110 и кусур со пивски мевама си го сакам најмногу у свет П.С.А може 2-3 да се постираат у темана?Па,петок е