Нели женските вие оснивате клуб на гаравите? Овој ви е за кај вас @Abrakadabra Па и див, слободен дух, ова она...
Море ќе бегам ќе летам а случајно ако ме фати ќе речам ти дека си ми другарка @Petar80 ти изгледа со нас овде сакаш да се е*аваш...оваа не е Рангелова,ова е наставничката од 11.октомври
Wild thing, ту-ду-ду, you make my heart sing... Жив-див, здрав-прав кога е... и жутата брада дури ќе му ја простам. Никој не е совршен, луѓе! Од таков бегаш, само на кобајаги, уствари. Foreplay и таквимитиствари.
Прати го кај мене, и јас ќе бегам (нема смисла нели, мажена сум), ама ќе гледам да се сопнам неколку пати Жабо, ме читаш
Еми има 24, доволно се. Тетка Вики така каже. Јас не би. Е ова би. Туку редот да си го поминам денес, да смислам некоја фацка. Да не е мал, да не е жут, да не е црн, да е нормален, некоја тетоважа и мускули........би стаила слика од мм, ама знам е против тоа Шала на страна, на се мана наоѓате. Гледам сте имале проблеми со муватори за една вечер. Пребирливи низаедни. Сарп Левендоглу.