ллллллллллллллллллллллллллеееееееееееееееелеееееееееееееееееееееееееееееее не си арнааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
I'm in a mood for ... James McAvoy, ете, поразличен... понормален на изглед, пошлакнат во филм.. прибидејќи, I'm thinking... Filth I've a thing for Scottish and Irish folks ye know?
Многу активна тема ете кои феминки и феминци се осеќаат незадоволено од партнерите шала мала донт шут ми али некој од мањаците што бараат партнерка на форум може да ја искористи темава како водич кај е најранливо, чувајте се
@zhap4e кхм, мислам дека јас и ти имаме нешто заедничко. Хинт: види фотос погоре, па и коментар. Да го гледаш филмот со Франкенштајн. А баш сакав да го лепнам тука уште од пред некој ден.
Цццц, се гледа дека не го даваш и дека во погрешни насоки ме упатуваш. Жапка, he's my celebrity crush.
Ја да ве бркам сачувај боже, јас сум најголем слободар Али ме загрижува тоа што сме многу загорена нација, кај и да одиш да си бркаш работа сите се нервозни и смрштени, мислам дека тие лица се одраз на сексуална неисполнетост
не те разбрав, затоа,иначе..го давам јас.. може да си го трампаме, овај... да трампаме занимливи филмови во кои глуми. The Disappearance of Eleanor Rigby последно го гледав..пред не знам колку време. Види,може да те бендиса..драма е, не е ко Filth Можда сме, кујзнае најди соодветна тема за ваква дискусија и пиши коментар, или почни тема, ако нема.. и,могуќе да се приклучиме сите ние, незадоволни...овај, активни во темава
Ој кукуууу, Жапче и Лејди, нели сте по гарави вие две, сеа по црвениве сте ..цццц ! Жени, на секои 5 минути мењаат мислење Бошке, овој се затрча прво во нашиот Гарави клуб ( дека чул за мене и другите лепотајки ), па виде дека има и Вајлд клуб и сега се мисли каде да оди Да го пуштиме да бира или да си го задржиме кај нас, а ?
Да разбиеме монотонија, пак ти.. Не го напуштаме клубот гарави,мада јас сум ко бипатрид.. и во клубот на wildlings, на Бриџит сум. I like to keep my options open Туку, држ го овој тркачов.. да не ти клизне.