Прoдaвaчкaтa у тинекс кaј буњaкoвец. Се нaдевaм ме читa Ми личи нa еднa глумицa oд шпaнскa серијa сo трите брaќa и трите сестри нa А1 јa дaвaa пред 12-13 гoдини. Е прoдaвaчкaтa е плaвa aли нa фaцa и у oчи личи нa тaa еднa црвенoкoсa шo ги прaеше сите сплетки у серијaтa и се викaше динaрa или динoрa. Си мислaм шo ме чекa aкo пoтфрлaм... у фaнтaзијaтa де Пa и 69тa стр нa темaвa...гoтoвo oд утре сум редoвен у тинекс
Блиску ми е, ама го одминувам тој Тинекс. Е баш ќе влезам да ја видам која е таа што Ве пали Вас мажишта Инаку јас си имам валкани фантазии со еден паметен, згоден, секси асистент. Многу убави окици има- да ти е страв да го погледнеш. (xaxaxa - како да не!) А и многу е принципиелен - тоа најмногу ме пали.
Пушти му водичка, нека не остане само на фантазии, животот е краток за фантазирање Прашај го дали дава приватни часови, имај час со него и после кажи му дека си го заборавила новчаникот и дали има некој друг начин за да платиш
Не до толку, постар е 8 години. Си сака тој брак и такви сериозни работи- јас сум вејка уште. Не - не можам да го влечам за нос Види, просто се чудам какви идеи Ви паѓаат на памет. Мажишта значи хахаха