Лелелееле, @zhap4e @Abrakadabra!!! Гараво му е мајката. Жабо, од кај ти текна на типот? Сум го заборавила тој филм. Штета, заслужуваше поубава женска од таа што му беше доделена. Ај да не бидам офф-топик, од мене Макјл Хачинс. Додуша, одамна не е меѓу живите, ама слаба сум на рокери и на долги коси.
@Lady Phoenix, и јас така со рокерите.. Синоќа гледав еден постар филм, по предлог на Џинџер.. па, ми прелетаа пар сцени со собата и сонотМене па, таа момата,мада не е преубава...секси ми беше и занимлива ко карактер А, типов на Абри е ме плаши тоа совршенство од мускули ќе треба да престанам да дишам и вода да пијам дури, и па, нема да се осеќам ко да сум тамам покрај него. Затоа, овој нема да го позајмам.. само сакам да и речам: јас ќе сум тука, на столчево.. вие понашајте се ко да ме нема.Прајте што ќе прајте
Сакам ликови со наочарчиња.. паметно ми изгледаат. Кларк Кент пред Супермен! Ќе си филозофираме пред спиење и насабајле. Мојт. Деми,многу да не ти се? Сигурна ли си?
Не де. Очите да му се во нормална големина ...не да е саде очи, кошмари да имаш (греота што зборам) Плус, да не му тежат на носот и да му оставаат линија... пошто ќе му хукнуваш и ќе мора да ги вади.. одма ќе се види линијата.
Плавоокиот келнер од Ам Фонтана, или како и да се викаше кафичот на ќошот во Мавровка. Нес кафето е само изговор за моето безосетно дремење таму
За у задгробен живот ми се овие, само планирани на време, и зависи дали у рајот или пеколот, а сега во манастирот твој сум