Па мене Господ кога сум се раѓала рекол оваа има да ги насмева луѓето со своите ставови/маки итн. Барем те насмеав/ве насмеав. Мило ми е ако повеќе насмеав.. Ви го продолжувам животот бесплатно.
Јас во Вили се затрескав уште ко тинејџерка а со оглед дека ми е ''школски'' тогаш кога му се затрескав беше покосест. Ама ок поштувам твој став во правос ис за тоа. А и енглески вампири сакам док се џентлмени Neli e AWSOME????????????????
Uh vo srece me gagjas. Vili mi e neprezalena ljubov. Na 30ti april 2011god. se ''razbolev'' na rabota vo 12h da ja gledam svadbata. Si velev premisli se premisli se ne ja zeni nea. Ama kolku dolgo go sakav od 12tata godina. Skoro 20godini. I mi stanuva uste poubav kako kelave i odrtavuva. Eh sto ti e vistinska platonska ljubov. Da 82 . Ah Irci,Irci
Па да може дека е принц, сакам принцеза да бидам Aмаа нее не дека е принц, и Хари и Вилијам се принцови па нив некако ич не ги мислам Овој види го каков гарав лепотан е A вие '82 а, братчето ми е '82
Знам,знам..се шалев за тоа,дека принц. Со Вичи,да.. генерација сме осумдесдруга. Гледам и со брат ти сме.. и со принцот Вилијам цц.