Dean Cain нека да биде.. за да не бидам оф-топик, ептем на него ми текна, т.е на серискиот авантурите на Супермен и Лоис Лејн... или како и да е се викаше од пред едно зилион години. Не сум многу сигурна дека го свиѓам тогаш, одамна...да. Спојлер Не си ти толку мала, колку што темата +/-40 не е за тебе Форумов е полн со луѓе твоја генерација и помали.. само пишуваат по другите теми. ЏониБраво исто е малишан Ама, коа ќе видиш, во темата има повеќе приближно твоја генерација, него ли што се моја и со ист статус ко мојот цц
@zhap4e Спојлер: СПОЈЛЕР Знам дека не е за мене Но друга слична тема за опуштени муабети, зафрканции и пишување општи работи за секојдневието нема, па оваа ми е супер за тоа, за учествување во подлабоки дискусии во другите теми не сум баш периодов расположена, за отварање душа во СДК исто така, иако некои работи што ги пишувам во темана повеќе се за Сдк може, но сепак Сдк не ми е за пишување како ми поминал денот итн А имаш право во темата повеќе се моја генерација приближно, па за зафрканции, журки и некои теми се пронаоѓам повеќе таму, за теми деца, семејство некои домаќински работи кога има не ни учествувам и тоа А мислам дека и ти се вклопуваш за овие работи, за другите ќе си ќутиме Матјаж Брумен
Па што бе, и јас ќе си пишам тука. Пак. Само сега филм ова ко вашиве. Го ставам во спојлер пошо сликиве многу во очи бодат. Спојлер: click here to see Toni :P
Κха, κха (демеκ κашлам) Мислам деκа тρеба да го κиднапиρам Стρелчево. Сеκоја помош е добρедојдена. Нема да е феρ сама да го донесам, да одам по затвоρи, а да ви остане туκа да се сладите после без мене.
Па добρо, аκо случајно те виκне- не забоρавај да ме земеш и мене. Ќе те оставиме на ρаат да се потиш.
Добро утро, јас денес го сакам Enrique Iglesias. Ќе се навлажнам само штом ќе му го слушнам гласот и ќе свршам за една минута.
Кажи му дека имаш чувство како некој во метрото да ти подметнал дрога и дека би било паметно да те претресе... темелно