^^ Не е бе овој жут, бар јас така не го гледам Како помлад може, сега потемнет е малку А што вика жабата, не е битно и зелен да е, види го бе, види го каков е
Ма не ти , туку другиве..нели ќе пазеше тука коа ме нема Шкотов, до душа е шарен, па оправдано е у Шарени Клуб.
не е, Џинџер е Абри, дете да ми дадеш ќе го заборавам некаде. Не па клубов. Ќејф ми е некое време ...после сакам да подишам без клубот. После па ќе му се намерачам И така.
Еми за џинџер, треба и коса џинџер. Овој има темна. Вие го бендисавте ради улогата, а не ради лепота Отидов јас во Бразил .... се враќам со куп гаравци.
Ја и Бриџи очигледно сакаме дивјаци. Тоа е. Wild Club. И во други филмови ми се свиѓал. The Disappearance of Eleanor Rigby е, баш... мирен лик. Го свиѓам и таму. Очите му ги свиѓам и фацата. Брадата му е џинџер. Затоа се шалам.
Не мора да се совршено убави, побогу! Та, има луѓе што се несовршено убави. И, јас ги свиѓам, па што. Dylan Moran, комичар... во серијата Black Books. note: до хуморот е... he seems witty and pretty to me. A и до дупчињата на образите e Не кажувам на кој ме потсеќа. Jок. just sayin'
Косичето му е „ураган фриз'' Директно од Бразил Luciano Szafir ( модел,глумец.водител и сценарист ) Повозрасен е, ама e секси Има многу убава насмевка и заби - следниот пат кај @Annath ќе го пратам на проверка кога е насмеан.
^^ Мене ми е многу инспиративен тој „ураган фриз“ кај него. Би некое хику да склопам.. некое сабајле. ps. твојов нешто не ме инспирира. Ништо не ми кажува.Ти го оставам