И прцки за скубнување. Јас со Хавиер Бардем. Поим за мажественост ми е. Малку е чичко за мене, ама ќе се погодиме за толку.
Џек Николсон во -one flew over... Сега пак го гледав, фраер за веков и векови. Не можам слика да ставам, да го опишам -убаф, несреден, бушав, налудничав
Ух. Ај што е од жутокљунците, пак и.. тоа јаболкниците му се толку високо, толку истакнати што... ме прави љубоморна (јас си немам такви), ама.. го свиѓам, бе,абе. Mads Mikkelsen Спојлер од Vallhala Rising ...има потенцијал. мада, грд е таму со тоа окото
Нешто од истoчниот сосед за денес Ivaylo Zahariev Не знаев дека ваква бонбона имаме у комшии, од сега редовно гледам Под прикритие
Henry Cavill zosto e od denes single. @zhap4e, odime u UK da go lovime Supermen A i drugar mu, Ben Afleck
WeWe треба да одиме, богами(!), на партија буљање/ѕверење/зјапање/лигавење.. овај пивце и фиш енд чипс. Фишот за вас, чипсот и момците за мене. АкУ?
Ај другачките кога ќе пробат нека ми препорачат. Сакам на сигурно. Со Тарзано си сакам јас. Конзервативец со ролка сум.