Види го ти Саше, сака невини а ваму светски ороспии посакува. Јас кога видов дека си постирал тука помислив дека ќе ставиш некоја невина во народна носија. Јас не сум загреана по светски ѕвезди, може да е нормален просечен дечко, пошто планирам секс да имам со него а не да му аплаудирам.
Струмче а мислиш не е добро со славен....хм, јас бубрег давам за секс со Леонардо макар и никаков секс зошто може ќе се онесвестам во вака сушен период ако тој реши да навлажни...по ова жештиниве.
Ај цитирај кај што сум напишал дека сакам невини па ќе те честам што сакаш. Инаку од кај знаеш ти која е оваа и дали е светска ороспија ?? И ако е некоја во народна носија не значи дека е невина .
Sabajlevo vo bus,dodeka patuvav za na rabota. So istiot bus se vozi i edna moja komsivka..stegnata vo beli helanki vo koi i se otcrtuvase zadnikot a belite tanga gakicki i gi razdeluvaa dvete polovini..prosto buljav vo niv bez da svrtam pogled na druga strana...iskreno znam deka e krajno nekulturno i znam ke pomislite svasta...no...vredi li ubavinata da se zaobikoli i da ne se prokomentira i da ne se spodeli so vas na stranava...e jas bi so nea rado ova sabajle..prijaten den