денес фемина,чистев,учев,фемина,перев,јадев,фемина,рецепти,мобилен со дечко ми,пак фемина,пак рецепти,пак мобилен.и веќе се уморив уште малку излевам....
Денес на фемина,бев до продавница пак на фемина После треба да одам на фризер,кафе до друштвото... ...Ма денес морам да си помина најубаво -Да го обележиме денот
Бев да се запишам,се изакав едно здраво и сега се вратив.Изморена и отепана ама сепак ќе си седам на фемина!
Денес со Буразот си бев на кафе. Потоа си купивме благо за утре.Да си ги ублажиме раните, сепак ден на жалост е. Денес размислувам за се' и се обидувам да им дадам одговор на некои прашања.
Денес е голем ден ! И притисокот си го направи своето . Многу сум несмасна , видливо вознемирена а трпението ми е на стаклени нозе ....како и да е си земам мои пет минути да здивнам.Утре почнува или ќе биде или не , кој знае со каков изход ќе биде целата работа , само си се охрабрувам дека сум непобедлива , кога сакам нешто добивам , и се трудам до крај Е па драга моја ... Let the games begin тражила си сад гледај не ќе знаеш што те нашло
денес кога станав веднаш седнав на фемина потоа напаравив една уууубава генералка во мојата соба па си се избањав уште поубаво па испаднав со дечко ми и ептен се најадовме не можам да дишам
Денес станав и одма под туш. Јас си знаев како ми беше тие 15 минути. Се смрзнав, џабе е и топла вода и се' . Накај 1 ќе го фатам правецот на кај школо и ќе си се вратам дома, ќе одморам и потоа изгледа ќе шетаме негде.
ДЕНЕСССССССССС .......денес на тато му е роденден и полни 9 години хахаххахахаха 29 години тоа е гаф на сестра ми што никогаш нема да го заборавам ...хахахахха ТЕ САКАМ СИСТЕРРРРРРРР
Денес си бев во школо,ни дадоа распоред(искрено ми се свиѓа) :up: си дојдов,седнав на фемина,покасно ќе идам со мачорот да го разгледам новото Веро,таман и тетратки да си купам,па негде на кафе :coffee :