Денес заклучив дека од 10ти јуни не се движам многу,па почнав да одам до основно училиште и назад за да си ја вратам навиката.
18 - ти август...Денес е мој ден. Се чувствувам силна и подготвена за животните предизвици. АРМ славиме заедно. Јас дувам повеќе свеќи, а ти низ помал број манифестираш моќ во твојата подготвеност. Да ни се множат успесите...
Posleden pat se rasplakav od radost...i denot go pomnam... 25 Maj...ubav toj na majka... Denes.... ne da mi se placeee,abe cel den stiskam vilici... Mi se ide od terasa da vikam,da vikam....ufff..da mi izleze grutkava ... Mislev deka sum kamen stanata,deka nemoze nisto da me pomeri od temelot...ama...ocigledno sum zgresila...
Ден викенд. Обврските ме окупираат и немам одмор. Работам на реализација на проектот Големата преселба на народите за посмирено продолжение на серијалот наречен живот.
Денес.... Бамби бе станав бе,аман. Сфаќам сега како грдо и глупо се осеќаат луѓето со сите надимаци што им ги ставам. Обеќам,нема повеќе. какопадане.
Тоа што било - поминало, денес е нов ден. Оставете ги лошите мисли на вчерашниот ден за да бидете посреќни денес . Исчистете го вашиот живот од мислите што ве оптоваруваат со зло и нечистотија и сакаат да ви ја валкаат душата, во текот на ноќта и наредниот ден.