Денес... по милионити пат се поклонувам и како дворски шут велам: така е. Што воопшто знаеме, ние, глупавите, за менување на светот. Бам-пи-ти-бу-а, ра-пи-ти-лу-а!
Денес е нов ден за борба со некои нешта во животот, во едно би аплицирал многу позитивна енергија и љубов во денот. Вторнички... нека ми започне со чајче од аронија.
Здраво, се чуствувам супер ,после добар појадок малку вежбање, со многу позитивна енергија кон работни обврски нови предизвици па може и малку прошетка потоа.пријатен ден
Денес како ненормална цел ден гледав една норвешка серија.Цела прва сезона ја изгледав и 4 епизоди од втора сезона.Со големи маки ја остсвив,утре продолжувам хаха
Би сакала денес да е прв ден од -нова јас, како една погоре. Да откријам само од кои ветерници треба да се оттарасам, кои чворови да ги одврзам или, да оставам така да си лебди. Ај ќе оставам. Денес е прв ден од истата јас.
Денес по адет јадам сончоглед и дражирани кикиритки.го испуштив доручекот но затоа ќе надокнадам со дупол ручек се обидувам од главата да исфрлам некои непријатни сеќавања...сега за сега добро ми иде
Не ми се јаде, не ми се пие нит спие. Не ми се мрда, не ми се дреми, не ми се седи вака. Апокалипса прогласувам, за да не биде вака досадно.
Denes go obozavam vremevo. I toa shto mirisa doma na pecheno. I toa shto nadvor e ladnichko a vnatre toplichko. I toa shto osekjam mir.