денес од 6 ипол тргнав до автобуска за ск,чудно со анннни се сретнавме и смешки и двете многу спремни за испит како пушка,се разделивме јас за ск она за пп.во скопје полагање,туфкање,нервози,после по болници после низ град се шетав,купив некои работи и во три на автобуска и правец дома.....и чудно пак со анннни се сретнавме и пак заедно дома,и сега ќе се релаксирам до крајот на денот и ќе уживам вечер со муцето мое.....среќна сум за денес ...слободна како птица
Денес имав прекрасен ден. Потпеш под големиот орев, ручек - плашици. Одспротива, мојата драга половина - мај бест френд. Потоа, гушкање со сестра ми и внука ми
денес испив апчиња за сите пари па бев на кафица кај другарка ми подобро да испадневме некаде или воопшто да не одев)
Денес сум дизастер, ама утре нема да бидам, ветувам! Нема тема кај шо не напишав зш и сама не можам да се убедам
денес излегов со другарките и си поминав суупер, после со дечкото... уште поубаво ... денес ми е среќен ден
Денес здружените сили на мајка ми и сестра ми оформија коалиција против мене,па имаше напинања и препукувања за по краток период едногласно да бидам прогласена за инаетчија.Имав гости речиси цел ден,па морав да одложам некои работи што ме направи по малку нервозна,но сега кога се расчисти просторов од екстерни фактори и медијатори полесно се дише.Се прашувам од каде луѓево имаат енергија,време и нерви да се плеткаат во туѓи животи и да решаваат туѓи проблеми,оти јас го немам сето тоа и се замарам исклучиво со моите и семејните,нормално.
...сум си среќна нешто, онака без причина можеби причината е јадењето на еден тон чоколади, али што да се прави
ДЕНЕСКА станав во 13 ипол одвај.. па со сестра ми правевме ручек и клииниг по дома малку колку мама да виде дека се фанале нешто после имав гости...па се бањав...па сестрата ми ја правеше косата многу убава ми ја направи а и јас нејзината после бевме на гости па гледав филм и завршив на фејс и на крај на фемина
Денес ми беше онака релаксирачки цел ден,имам нова боја на косата тоа го одбележа мојот денешен ден, а и плус дружбата со розита91 и анннни без трачеви со кафенце и сокче исто така и за крај кај дечко ми,чистење,интернет,барање работа за него и на крај спиење ,па станав и сега дома на фемина трета смена....