Денес сакав да почнам да живеам поинаку Си ставив аларм во 9 па го сменив 100 пати за да во 10:30 конечно се опуштам и продолжам да спијам до 14:30 ))))))))))). Катастрофа! Еве ме сега, со потечени очи, дремам и си викам: WTS is wrong with me? Што правам со животецов? Пијам кафе, дремам на интернет и чекам пак да ми се случи истото сценарио за 12 часа? Страшно... Сега се радувам што барем малку продуктивен ќе ми биде денешниов ден. Односно, ќе глеам ракомет. Да не беше тоа - пиши пропало. Се надевам дека веќе утре ќе почнам да си ги правам планираните нешта. Но, за да тоа ми успее, денес ќе морам порано да си легнам, конечно, после 100 денови =) .
Позната сум како голема лутачка(срце и душа ќе ме болат,ќе се лутам со денови на личност што ми значи,а нема да и кажам зошто и како го правам тоа). Е па,денес и прозборив прва на личност што ми значи,а и држев лутина со денови. И не сум крива јас,тоа ракот во мене преовладува секогаш,и научен е само да го крева носот,без во очи да му каже на соговорникот тоа што треба И секој пат,си велам дека последно ќе биде да се лутам и да молчам,ама не бее,кога ќе дојде ред да зборувам јас се бранам со лутење Ама,денес конечно гукнав неколку збора И тоа е нешто,за пофалба сум
Нов денов, за нови мечувања За нови планчиња?Хахах не би. За уште еднаш да не ми се посмее небесата, така помаестрално. Сакам само милка со лешници и пиво
Денес се појави и ми го сврте светот наопаку. Цел. Не дека се немаше појавено,но не со солзи на очите. Не е возможно да твоите солзи имаат толкаво влијание врз мене.
Велaт величинaтa нa чoвекoт се гледa вo негoвoтo oднесувaње кoн другите. Денес твoјoт пријaтелски гест,јa пoкaжa твoјaтa величинa @danichap . Ти блaгoдaрaм oд срце
Денес, букирaнo зa летен oдмoр. А дaли ќе бидaм слoбoднa тoј периoд уште не знaм. Ќе ги стaвaм пред свршен чин пa oни некa му јa мислaт. Шoгивртaм. Не мoжaм aирбнб дa гo сфaтaм. Кликaш ценa oд сoбa, пoсле сo кликaње нa секoјa oпцијa кaкo дaтум и кoлку oсoби, ти се згoлемувa сумa, пa тaкси некaкви, чистење...сумaтa нa крaј 3пaти пoгoлемa oд првичнaтa. Сo букинг чистa сметкa, what you see is what you get. Oвaa гoдинa едвaј гo чекaм oдмoрoв, oти, oти...ствaрнo ми требa.
denes Cistam, peram i pak cistam, pera, taka zanesena, da mi otvorese nekoj vrata ke zaminev kaj komsivkata da i iscistam , a nemase ni da primetam. I sega se zamisliv dali da stavam nasmeano facice ili ona sto place
Денес... ко златна кокошка ме гледа. Толку радостии, толку јавување.. уште и на торта и кафе ќе ме носи. Како беше она за Данајците и подароците? Never mind. Stick to the plan, froggy. Нема совршени ситуации.
Дојдов да пишам нешто негативно, го прочитав постов над мене и сега едно незгодно... Ќе почнам и јас како многумина да мислам дека баш оваа година или баш овој месец малер ми се па ќе се радувам на дата 1.2 пример оти е нов месец и можеби малерот ќе остане во претходниот. А и хороскоп си прочитав за оваа година па толку ветувања, па не знам која планета после толку години во мој знак, па не знам колку позитивни промени ме чекаат, па моја година била...еве чекам Мислев една песна да ставам за расположеЊе ама само тажачки ми идат на памет, ништо.
Brizo da ne sme vo isti znak? I mene brda i dolini mi se veteni. Bas sega na 15 Feb. ke mi trnelo so pari i kariera, a Jas toa na odmor.