Денес на училиште само три часа .. Пота си се наспијав до 5 часот...накај 6 со другарка ми возевме ролерки....сега на фемина... и после излегувам
Денес ама баш ништо не напраив.Само скиснав на компјутер и дремам ко будала Досадно нема што да правам!
...на врата ми дојде еден чичко од топлификација и му се жалев дека ми е многу ладно. Тој беше дојден за некои си сметки, ама искористив прилика да му кажам дека парното во зима ич не ме грее!!!! А денес, целата сум замотана во ќебиња, пијам топли пијалоци и се плашам да не падне снег!!!!
Се радувам што е вака ладничко. Заради ова ме сметаат за фрик, ама тоа е. Секој септември со душа го чекам
Денес многу ме нервира времево, ужас.. Се ми се поремети..па не е фер,,,сите планови ми се упропастија
Денес ми дојдоа гости, ама јас си легнав и си заспав. Тоа беше накај 12. Станав во 3 да јадам и потоа продолжив со спиењето и сега станувам. Мислам дека спијам 2 дена.
денес станав уште во 9 и 30 ни јас незнам како али ми се најавија од мината вечер гости па морав да станам да зачистам ..требаше да пристигнат кај 11 но само што планирав да појдам до продавница почна да врни и тогаш ми стигна порака дека нема да дојдат...и ништо од бизнисот сама бев дома и незнаев што да правам да спијам не ми се спиеше па седев на фемина и на фејс...погдотвив ручек па си дојдоа моите кој од работа кој од шетање и седнавме да јадиме ....после пак седев на фејс ...па гледав фимлчиња со мама и се галевме ама многу ми беше досадно па затоа пак седнав на нет...по спиеб па гледав бандини...се бањам и испаднав да се прошетам и еве сега пред пола саат се вракам и такаааааааааа ........поздрав4е до сите