Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Денес...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од baguf4e, 16 јули 2010.

1. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.994
    Денес сум на годишен одмор:hai:
    Ќе го искористам денов за спиење... и спиење ... и спиење... ако не ме здоболи нешто.

|-) :yawn:

2. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.343
    Денес...
    Ставам насмевка на лице и одиме во нов подобар и поубав живот...
    :muscle:
    :sun::f:

3. Vip83

Vip83 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2014
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    242
    Денес,нема да правам ништо! Велики Петок е и најтажен ден во Христијанството!

4. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Заборавив дека Велики Петок е, машина врти дома, Боже прости ми. И за мевцето сабајле и за другата машина што планирам да ја пуштам. Важно јајца вапцани, ќе се јади мимоза до понеделник.
    Денес е денот на пролетните алишта. Не ми е гајле и снег да заврни утре, јас со тенка кошулка и палтенце ќе си одам (lalala)

На poenta, mal.ecka, Lejla8 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.366
    Деновиве е лесно...После секоја мушичка претворена во бумбар, овај слон:wasntme: Лессснина, инжинеринг?:D
    Многу е топло, претопло. Нагли промени за вакви створењенца, не8). Полако, полако.
    Ќе ни се стешки пак:D

6. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.366
    Последниве две години, рапидно ми расте уживањето во природа, како да станувам зависна од чист воздух. Делот кога погледнувам во некој врв и сите тие убави нијанси на зелена боја....:f:
    Затворам очи , ги спуштам рацете секоја на своја страна, дишам со нос и се сконцентрирам на воздухот кој се движи горе-доле. Моментот кога настапува мир и нема такви мисли и стравови кои може да дојдат до мене.:sun:
    ПРЕсовршено...

7. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    На доктор бев и ме усрами, ми рече мускули ми фалеле, тонирање на тело. А за сосем трето бев. Важно естета човекот, сака фино на око да му е кога гледа. Во право е, зимава долга и мрзелива беше.
    Околината почна штетно да ми влијае, колку е добар мирот и смиреноста на краток рок, толку (ми) е убитачен на подолг. Едвај чекам во Мк да дојдам да ги видам моите како се караат и да им се придружам. Сепак, енергија е, страст :D Оооооф.

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    36.074
    Нов ден... Сонцето ми подари румени обравчиња, а јас му возвратив со широка насмевка. Поглед широко отворен под очилата за сонце и мисли впрегнати чекор по чекор.
    Убаво е во своја кожа со лесна облека и тежина од 45 кг.
    Почна сезоната на бицепси и шише вода.

9. filip4

filip4 Популарен член

Се зачлени на:
    3 ноември 2016
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    3.667
    IMG_20180412_152922.jpg
    Denes mnogu naporen i raboten den :whew:

На Bitter-Sweet и Starlič им се допаѓа ова.
  10. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Пуштив еден филм, The shape of water, додека тргне, па кочење, па со шпанска синхронизација сум пуштила, дури сфатам поминаа 10 минути, па барај го на инглиш...и пола саат пред крај го исклучив, ми здосади. Важно 2 часа изгубив. Кој ќе ми ги врати, кој?
    Кога жена, која е третирана како мало дете разгалено од блиските па и сама се идентификува свесно или не со мала нежна принцеза, кога ќе добие дете веќе не знае која е. Возрасна ли е, дете ли е, и зошто не повеќе? Време за растење е.
    ПесМа за денеска немам, микс ако има некаков од сите можни стилови на музика, него да го ставам. Денес музиката да ми беше храна, на крај од ден ќе исповратев од тежина. ТолкуЗ.

11. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.160
    Допаѓања:
    259.299
    ^Лоша си!

И јас ќе го глеав филмов btw, ама спасив изглеа 2ч. Заспав после 10мин.

На Bridget му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Ќе го изгледам јас крајот некој ден, ама за денес толку е. Кај почнаа сите долги да ги прават, мислиш толку интересни.

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    ДЕНЕС ми легнаа такви пари што не да ме огреа сонце, ме исонча и избронза, ма ме позлати. ДЕНЕС е само почеток и тоа е најдобриот дел.

На blonde_supergirl и filip4 им се допаѓа ова.
  14. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.366
    Барам некоја лимонатка за гледање, дур не дојде време да излегување. И колку мразам кога барам филм за сега...Никогаш не сум нашла, минува време во трагање и толку/

15. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.852
    Денес планирам да се смеам под брк на моменти кои ќе ги доживуваат некои луѓе кои беа лоши кон сите:)
    Секој во животот ќе го стаса тоа што си го замесил сам:)
    Мора еднаш да научиме да бидеме коректни кон сите и да не оставаме лешеви позади нас:)

На Dadusicka, stetoskop и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  16. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Пијам нескафе во кригла од пиво. Сите чаши сум ги искршила и дури кога ми се најавија гости видов дека еден пар исти не можам да сложам. Филџани исто, несофистицирана една, хаха. Вака ќе се смеам, она смајли со забите големи што блештат ме нервира.
    Една колешка веќе двапати успева да ме извади од контакт. Подмукло створење, лицемерно, нестабилно, емоционална зрелост на 5 годишно дете, разгалена, драма квин...ама, со привилегии во фирма па сите треба да ја толерираме и да глумиме дека е многу кул и забавна и паметна и професионална. Па погодувате кој не сака да се придружи на таа шарада и си има проблеми со неа?
    Пмс во најава, итс шоу тајм.
    Нешто за релакс

17. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.489
    Допаѓања:
    97.014
    Денес, ден за лесни француски филмчиња и успат уживање надополнето со неколку кришки крем и ладно млеко со вкус на ванила. Merveilleux!:inlove:

На Someonespecial, mal.ecka, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.366
    Едвај чекам да излезам :d::music::rock:

19. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.095
    Допаѓања:
    55.848
    Цел ден го поминав лежејќи и во досада и сега едвај чекам да излезам од дома. :?:

20. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Денес е вторник, 24 Април.
    Не знам од каде потребата кога се збори за јавни личности кои не станале популарни заради изгледот и глупостите по нет, да се коментира едино за тоа дали се убави или не. „Леле ич не ми е убава" е прв и завршен коментар за нивната личност и дело. Не се ни тука тие за да ти бидат убави туку нешто друго од нив да слушнеш, видиш, научиш. Не само како се шминкаат и дали имаат сенс за мода.
    Инаку, се спремам за на море, кај и да е за 2 месеци ќе биде таман за капење. Дотогаш, ловиме попусти на купаќи, креми за сончање, препарати, крпи, лежалки, докулатки |(

На mal.ecka и Scott Weiland им се допаѓа ова.