Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Денес...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од baguf4e, 16 јули 2010.

1. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    ..прилично глуп ден. |(

2. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Денес се рашетав уздуж и попреку.. полни гради чист воздух, добар рибен ручек некаде во Мавроскиот регион, и прошетка по истиот. :) Исполнет убав ден ...морав да надокнадам за пропуштеното од вчера...Инаку ми немаше спас :)

3. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    237
    Како го поминавте денот...

Денот само што започна,а јас веќе бев да ми земат брис од нос и грло и бев во своч и си купив најјјјубав саат :) :rofl:

4. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Денес ќе одам на курс да потпишам дека продолжувам и вечер ќе го шетам брат ми. :D

5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    ме разбуди дечко ми на моб.
    пиев кафе со другарки.
    направив вечера.
    се избањав и испаднав со дечко ми

тоа беше денес :)

6. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Бев дежурна на врата во школо и ич не седнав. Се прејадов ко свиња и после неможев да стојам на нозе.

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.236
    Допаѓања:
    157.243
    Бев на лекар во 6 попладне и за прв пат во мојот живот ми направија крвна слика за 15 мин.во ниедно време...се чудев.Со на толкави јазли на вратот,ми рече,ма се ти е уредно,како да си си ти ова (а која да бидам?!поинаква сум кога сум болна?!),НЕ ЗНАМ што ти е,а потечени ти се лимфните јазли.Ај шо збориш?Не го знаев тоа!!!Побогу жено не можам да зевам колку ме болат,паника ме фати дојдов во ниедно време и ти не знаеш што ми е??????????Крвна слика мај ес,не ми е добро бре!Башка работа што синуси ме болат.Ова грутки,топки ми е цел врат,мислам дека сум на умирање,ко рак некој да имам!
    И така...сега пијам антибиотик,кој го немаше оригинал,па ми дадоа донација од Обединето Кралство,кој би требало да го претставува тој препишаниот...да.За греота сум,ако не преживеам,еве вие знаете,викнете ги од А1 да направат сторија!!!

И ушињата ме болат кога ќе ги подстиснам од позади! :worried:

8. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185
    Мила а да не ти се потечени крајниците?И јас ги имав сличните симптоми и имав гној на ангина.Се надевам дека помогнав барем малку и извинете за офф топикот.

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.236
    Допаѓања:
    157.243
    Набабрени се крајниците исто и тоа доста,ама ми го гледаше цело грло,ми вика се е ок,ништо нема.Не може да нема ништо,во паника сум цела.Цел врат ме боли,лошо спијам ноќе зошто имам чувство дека тлеам целата...Нека поминат празниците ќе си го барам чарето на друго место,ама до тогаш на сто ума ќе бидам.

10. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Денес па баш и не се случи нешто посебно. Како куќна визитарка бев, од сабајле кога ги поредив куќите, цел ден не се свртев дома :lol:

11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    денес креветот ми беше омилено место, можеби станав само на 2 саата. Стомакот ме болеше и еве уште ме боли на доста незгоден начин...

12. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Денес рано станав и сега се расонувам, а да заспијам па неможам. Вечер ќе одам да шетнам и после тоа може да заминам на мекици. :)

13. matejab

matejab Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    8
    денес станав во 10 и скоро до сега чистев низ дома, сега ќе си ручкам и ќе шетам по гости :D

14. verolinka

verolinka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    6
    .....станав пред малку и сега еве дремам на фемина... :)

15. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    115
    Денес ќе работам нешто на компјутер.. :devil: Вечер -забава

16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Денеска бев многу напната, но ме расположи другарката со смешни дешавки додека си бевме на пијачка
    love her!

17. fragolina

fragolina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    13
    Драга,Lilit немој да се плашиш рак немаш и јас ги имав истите симптоми пред една година,а плус имав и температура онака тивка 37-37,5 тоа е знак дека системот за имунитет малку ти ослабнал,а и организмот ти е најверојатно исцрпен,не знам можеби замор или пак стрес пиј ги таблетите онака како што ти се препишани од лекар и плус Витамин Ц барем 1000мг дневно,земај многу течности и овошје и зеленчук
    Мене знаат пак од време на време да ми се појават но ги чувствувам уште кога почнуваат па веднаш интервенирам со витамини и течности и гледам да не дојде работата до антибиотик
    Антибиотици само ептен кога мора

18. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Денес бев на кафе со другарка ми! Не бев ни свесна колку ми недостига разговорот со неа! Се смеев,зезав, разговара и уживав во друштвото на мојата најсакана другарка!
    Денес денот ми беше опуштен и релаксиран... се надевам ќе имам и убава завршница на денешниов ден! :)

19. elenadaceva

elenadaceva Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    5
    DENES SE ODMARAM OD VCERASHNOTO NERVIRANJE .......I SI VIKAM,...DOJDE VREME ..COEK NEMOZE NI NORMALEN DA E !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :* :* :*

20. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Денес цел ден ми е некако весел, немам појма ни јас зошто, ама цел ден сум во одлично расположение! Сакам вака да остане и цела следна недела! :)