Денес е еден од оние денови што ги оставам по свој тек. Некогаш ќе си припомнам за трпеливото исчекување.
Денес...извадена од колосек уште рано сабајле, се чудам на постапките на некои луѓе од кои очекуваш дека баш тие би требало да знаат како треба во одредена ситуација бидејќи им е секојдневие а не ние кои од надвор сме само посматрачи...
На Валентајн по гинеколози први пут и никада више ептен незгодно ми беше а искрено мислам и кај друга требеше...
Денес Валентајн е? Ништо нема да купам, ништо нема да добијам (бар не очекувам) and I feel good about it. Овој празник ми е за свежо заљубени а ние веќе тоа не сме, друга фаза е, празник за секоја фаза да се измисли. Само заљубените сите денови ќе си ги присвојат оти мислат дека имаат се' со партнерот Денес перење на јакни, бунди, капути. Не затварам сезона туку рефреш ќе правам. Нека мириса на пролет.
За Денес Винце купивме со ММ. Нема да купам ништо јас а и не очекувам. В план ни е пица да порачаме хаха да не сме без ич. И јас еден ден да не готвам. и онака ми дојде црвенава и имам главоболка. Среќен на сите што и да слават.
Си умрел Шабан Шаулиќ? Мета беше кога се потсмевавме на турбофолкерите, башка и името такво ептен турбофолкерско...ама скришно, една песна многу му почитувам
Денес... Му ги кршам коските на кршачот на коски. Фигуративно де, сепак како таков се дефинира. ))) Ој, ти универзуму. Маме си тракал.