Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Денес...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од baguf4e, 16 јули 2010.

1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Денес е ден кога:

1) Имам многу за правење, а 0 концентрација.

2) Сфатив дека мојот обид за capsule wardrobe backfired кога целосно несвесно излегов со старите, скинати фармерки, а новиот пар - ист таков - си го здиплив и скоро па си го фрлив.

3) Морав да се соблечам со скинатите фармерки на лекар и тоа го сфатив 20 минути откако завршив на лекар. Успат, 15 рандом луѓе ме видоа како стојам на гаќи. Лузната беше бонус плашење.

4) Сфатив дека целото малтретирање - пута 5 - беше џабе и пак не завршив работа. На крај, ќе мора да си платам. Пак. Џабе ме избуцаа само.

5) Цела недела барам рукола. Во обид да се расположам, изодев 15 минути плус до едно место да си купам рукола. После истата таа рукола ја заборавив во маркет.

4) Откако стасав дома, ме фати инат и во цел мој self-destructive glory, не се вратив по руколата. :emo:

5) Сакам да седнам и да сркам еурокрем од тага ама ни еурокрем не ми се срка. Рукола ми се јадеше. :(

Денес е чуден, чуден ден.

На kolovoz, Ginger^, fiery lion и 4 други им се допаѓа ова.
  2. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.384
    Допаѓања:
    126.393
    Денес се опуштам за да не мислам на секој ш** во животот.

3. mamaorhidea

mamaorhidea Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2017
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    416
    денес....мало опуштање на мозокот после напорен период...чувствувам криза за шопинг...криза за шетање...криза за одмор...

4. Emma2

Emma2 Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2018
    Пораки:
    2.331
    Допаѓања:
    5.770
    Денес добив огрлица и алка од Авон на наградна игра на инстаграм...хехехе... не ми се верува дека сепак не постоеле местенки само :inlove: :inlove:

На Ygritte му/ѝ се допаѓа ова.
  5. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.025
    Допаѓања:
    36.074
    Денес... Хммм, креативноста ја комбинирам со бегство од реалноста. Не е на одмет да ја послужам со процент повеќе концентрација, ама мислите диригираат по нивни ритам.
    А јас? Јас ја слушам пролетната симфонија заведена од моќта на новиот ден.

6. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    Денес напорен ден,без некои посебни случувања,уште еден ден со вобичаените обврски.

7. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.384
    Допаѓања:
    126.393
    Денес кулирам.

8. Summer16

Summer16 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2018
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    1.358
    Денес дојдов на гости кај мајка ми тука ќе сум и утре. Денот почна нервозно а заврши со шетња..

9. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.199
    Допаѓања:
    106.238
    Прв работен ден откако мобилниот ми е на сервис и го имам заменскиот на користење. На училиште прва смена, јас на работа од 8, аларм наместен во 6 и 30. Ме буди малиот и ми бара вода. Среќа пред аларм - си велам. Одам по вода, кога гледам - 7 и 38 !!!!!
    Паника, узбуна... Ко на цртанине кога има убрзана снимка од дешавка сум спремила 3 деца плус себе за 10 минути, се качивме во такси и стасавме на време и на школо и на работа :muscle: :whew:

На Herrera, mal.ecka, GoodGirl45 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Денес си поразговарав со себе и убаво ми дојде. Не на спобудален начин, туку со разбирачка.
    Киви за појадок, темно кафе и прибирање на 70ките облеки на малата. Пак ме стега срцето кога сфаќам колку брзо расте. Најбрзо, како огнометче во моето небо - срце.

Си читав некои стари мислења, некои и лански од ова време, кога сум била бремена и испочудена.
    Живот ми се издесил. Среќна сум за тоа.

На JoanaS, ribabiba, mal.ecka и 5 други им се допаѓа ова.
  11. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.384
    Допаѓања:
    126.393
    Денес пак тој ми е во мислите. :l:

12. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.366
    Го слушам и ми олеснува. Тивок, мирен, лесен и се заљубив во него.
    Чистина и спокој.
    Обожавам дожд.

Спремна сум за поинакво време на едно поинакво место

tumblr_n26039VliX1r3nnfeo1_500.gif

На Animali и Brinetka им се допаѓа ова.
  13. Ма.нев

Ма.нев Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2019
    Пораки:
    780
    Допаѓања:
    1.224
    Денес сум како Зомбиленд. Ми се спие ми се плаче. А и денов е таков, само за мрзелување и спиење.
    Нит па ми се работи...

14. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.776
    Мислам дека сликава ми го опишува не само денешниов ден, туку цел живот. Shitty doors everywhere :inlove:

56573588_1387945424693802_185091877614125056_o (1).jpg

На Animali, Emy867, WildMk и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Си кажав на работа, од утре -колку пари толку музика. Ветувања и тапкања по рамо -не. Дури не видам унапредување или поголема сума на сметка нема да видат од мене резултати за какви што знаат добро дека сум способна. Трејлерот заврши, за цел филм...Че си платите. Од пофалници немам намера да живеам и его да билдам. Рекоа демек на оваа или другата плата веќе ќе се познава. Ќе видиме.
    Одмор резервиран. Детево под летен одмор подразбира Македонија па оди речи му дека нема да одиме. Какви дестинации испуштам на сметка на Севернава ама се знае кој е шеф во куќа.
    Одам по кафе.

На Animali, galapce, mal.ecka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Да имам листа на нај turn off мажи, доктори ќе се најдат на прво место. Добро, Мк доктори. Само мене ми се причинува или имаат повеќето некоја арогантна, прикриено налудничава аура но не на секси начин, туку некако...психопатски?
    Инаку, нешто добро се случува, многу ветувања во најава, колку ќе биде интересно ако ништо од тоа не се исполни. Ха ха. Подобро да не ми е ветено, полесно ќе е. Уште сега се спремам за разочарување за да се заштитам од шок во случај ништо да не биде, оти нежна психа па си ја пазам.

На Animali му/ѝ се допаѓа ова.
  17. 96kiko96

96kiko96 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2018
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    530
    Денес станав у 5:00
    Ме чека доста тежок работен ден (12+ саати)...
    Нека ми е со лесно.

18. Ikita

Ikita Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Добар ден на сите, оваа анкета е академски проект поврзан со истражување на потребите на посебно пазарно нише- ДИЈАБЕТИЧАРИТЕ. Диабест е измислена слатарница за дијабетичари која нуди различни десерти без шеќер. Анкетата можете да ја одговарате во свои име или во име на ваша роднина/познајник што е дијабетичар. Анкетата е анонимна и кратка. Ве молам доколу имате минута-две одговорете на прашањата да ни помогнете поквалитетно да го разработиме проектот. Ви благодарам однапред, убав ден! https://docs.google.com/forms/d/e/1...Q0k5g_SZu0U4SXksLEMdnXKUbIwzzvaxlW1t5BY6q9_tI

19. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Кревет, чиста постелнина и пижами, туширана чекД, мирис од портокали штотуку изедени, викенд слободен, милина.
    Постои ли начин риба да се испржи а да не мириса? Би јадела редовно ама да не треба да ја спремам.
    Се простив веќе подолго време од баници, кифли, крофни, пецива, буреци, месено, влечено, мајонези, пржени компири и слично и немам никаква потреба. Уште од благо поточно торти(чки) со богат кремаст фил да можам ама кај без пороци па и без ова ли? Толку досадна не сум. Да има дететево лудории од мене да раскажува -ееееј мајка ми во 12 на полноќ торта има јадено! Ц ц ц, за вака ли бев? Бар цигари да пушев, ебате nerd-от.

На Animali, stetoskop и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  20. 96kiko96

96kiko96 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2018
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    530
    Добро утро на сите едно кафе за да го стартуваме денов како што треба :)