Денес после незнам колку време бев на шопинг со татко ми, и беше СУПЕР шетавме, разгледувавме, разговаравме и јадев брза храна (леле ме гриза совеста со месеци не сум јадела)
Денес ден како и секој друг. Си реков батали работа...Денес некаде после дванаесет пробав да го одморам мозокот без интернет ,мобилни, работа и без нешто што ќе даде индификација на мојата локација.И издржав токму до пред малку .Сега гледам дека ако денот по утрото се познава ,на многумина во денов моето друштво им недостасувало Но јас решив, денес сум достапна само за една особа
Денес конечно се наспав. Денес, седнав да учам, ама не научив. Денес ми помина како вчера, во секунда. Денес е обичен ден, само обичен.
Денес цел ден ке си учам ... ама затоа вечер сум на роденден па кога ке научам ке си се депилирам ,чупам ,бањам, пеглам и дотерувам ... Треба важна особа да ме види ... ама самооо да ме види
Денес....е ден а на Водно. ЗА пиење чајче со дургарките, за трачарење. Ама не за мене. За мене денес е ден за учење. А може и не?!
Денес сум највредна Станав најрано..со мајками подготвивме кифли, а сега еве се спремаме и тортата да ја подготвиме. Денес очекувам денот да м и биде најубав..
Денес осеќам дека ке е многу досаден ден...си седам во пижами пред компјутер, пијам чај, и се надевам дека утре ке ми биде подобро...
Денес беше хаотичен ден уште од почеток, но малку се разведри кога седнав на компјутерот и почнав со дневната доза муабет на фб и мсн со одредена особа. Мислам дека видов и сонце да ѕирка од под облаците или моиве заљубени очи се прелажале.
Денес јадев едно навидум гиро на се' личеше, освен на гиро. Ама гладта ме уби, па го згмечив. Денес ме наврна малку дожд, ама се порадував - на дожд коса расте. Денес нема да се видам со тој што сакав да го видам... па ќе ја дочитам книгата. Денес е среда. Ништо посебно. И не е среќен ден.
Денес цел ден мислам на него и тоа ме излудува! Уфф овие чувства ќе ме убијат,крајно време е да се свестам или ќе трпам последици,знам.Денес немам желба за ништо,ниту за забавување,излежавање,учење...абе баш ништо... Денес само сакам повторно да е до мене и да ми засвири една песна со неговата гитара