Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Денес...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од baguf4e, 16 јули 2010.

1. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Скоро цел ден го преседев на форумот

2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    денес пуштив корени на факс
    денес јадев стек со кашкавал полнет ммммм
    денес измрзнав брррррр

3. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115
    имав гости.
    конечно ми се поправи интернетот :clap:
    смрзнав :worried:

4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    скоро цел ден си правам гости

5. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Станав сабајле во 5 за да учам, па бев на фах полагав.Се вратив и ме пречека најмилото мое кученце, па си поиграв со него во двор... и сега така преморена и ненаспана + со болно грло пак ке одам да учам...Ах кој ли ја измисли оваа колоквиумска неделааааа :swear: :@

6. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Денес сум ненаспана како и обично, ама мора да го поминам денот во учење, утре полагам...

7. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    Денес сум посебно мотивирана. Си бев на работа само до 12, си бев на пријателско кафе во фино друштво, си се изнамуабетивме убаво.
    Многу ги сакам тие моменти кога седиш со некого и само се претекнувате кој повеќе да каже, кога имаш тооолку многу што да си кажеш со срагата личност. Да можевме ќе седевме 3 саати :)
    Сега сум си дома, се спремам да си гледам релаксирано филмче, незнам што да си ставам да си симнам. Идеја, ениуан?? :) Ммм златна пиратерија, колку ни е убаво. :rofl:
    И така денес уживам цел ден. Башка што денес се чувствувам многу убаво, сакано... :*

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Денес беше еден од деновите кога непрекинато се смеев и уште се смеам. Ги обожавам ваквите денови. Толку се прекрасни, бели како нашите насмевки и гласно како нашето громогласно КРЕСКАЊЕ и дрецкање од земја. А и слатки, како слатките украдени погледи и срамежливо развлечеите усни.
    Денес е ден кога поради убавото расположение се активира мојата уметничка страна.

9. supersonic

supersonic Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    49
    Денов..

Зошто облаците доаѓаат кога најмалку се потребни во животот? На фб гледам безброј честитки, прекрасни желби.. се што ќе посакам да ми се оствари. Епа ете денеска ми е роденден, ден кога ВООПШТО не би требало да се чувствувам потиштено или празно или тажно, ама ете така ми е :)
    Кога не ти е доволна симпатијата што ја покажуваат другите, кога сакаш да извикаш на цел глас дека си пресреќна денеска, но сепак тоа се само фрази ?! Зошто толку многу ме погодува фактот дека тој толку лесно ме пушта да си одам, без трошка сентимент.. на ден кој знае колку ми е битен ? Зошто толку малку ни треба за да бидеме среќни, а тоа ‘‘малку‘‘ ни фали толку многу ?! :(

10. Night.Star

Night.Star Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    117
    Денес една порака ме израдува премногу...едноставна а кажува толку многу, се надевам дека е тоа што мислам дека е.

11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Денес е среда и ќе пијам коктелче со другарка ми и како по обичај ќе си трачариме и ќе го вдишам сонцето, и ќе го шмркнам кафето со мерак, и ќе си замислувам само убави работи и нема да го трошам мозокот на негативности.
    И ќе одам до Министерството да поднесам молба за полагање и ќе барам секси болеро за заведување и ќе се радувам што сум насмеана , жива и вљубена и што косата ми е убава и немрсна!
    :* :clap: ^_^ ^_^ ^_^

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.757
    Денес компјутеров ми прави уклучи -исклучи :( Но нема да дозволам да ми го уништи тоа денот. Сега ќе се дотерам и ќе одам да поминам убав ден со моето мило. Конечно после 2,3 месеца ќе се шетаме на сонцево.
    Денес ќе забушавам со учење , па има време :lol:

13. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сконтав дека ДЕНЕС е среда, не знам зошто си мислев дека е вторник. А утре правам вечера за повеќе луѓе, значи денес ќе пазарам, ќе го чистам станот, и ќе го ставам гравчето да се вари за утре да го ставам само во тавче и да може на раат да си готвам лагано, мешам салати и пијуцкам винце со друштвото 8)

14. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Денес конечно ке завршам со уселување во станот, за да можам на раат да се одморам. Сепак носталгија ме фаќа за стариот, ама ќе се навикнам тоа е :)

15. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Денес... поминав убаво утро со лошото дете :) спиевме, се гушкавме, па му спремив доручек и кафенце. Времето прекрасно... мораше мала прошетка по кеј со двајцата мои омилени мажи :) и кучето де... па кафенце во омилениот кафиќ EGO - everything goes on така де! :)
    Ја обожавам есента... тоа жолтило и сивило, и по некој сончев зрак кој се обидува да ѕирне низ облаците.. ;)

16. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Денес, го мразам денов. Се нервирам, сега приметив, точно месец откако те бакнав. И се е толку убаво, и се е толку комплицирано, те има, и те нема..се губиш. Денес сакам да те видам али тешко таа работа, Денес губан надеж. Не е фер кога даваш лажна надеж. Денес, само сакам побрзо да дојде вечер и да си легнам. Денес сакам да те замразам. Уморна сум од работа, уморна од се...уште ми трча по дома напаст од 3 години, меле ко некоја воденица...уфффффффффф дефинитивно го мразам денов.

17. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Денес се чувствувам многу осамено. Како цел клас да ми го сврте грбот,. никој не ме сака и немам вистински другари. Се седев нервозно во клупа цел ден, се договорив со другарками после да одиме негде и цел ден ја чекам да ми се јави и ѕвонам телефон исклучен и стварно помислив дека сум најосаменото суштество на свет. Ке поулавеам жити бога! :@

18. mar17

mar17 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    108
    денес дечко ми ќе спие кај мене и ќе правиме бебе :geek: или не :lol: :P !

19. Night.Star

Night.Star Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    278
    Допаѓања:
    117
    Денес бев среќна и нервозна...2 во 1!

20. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на: