Знаев. Денес станав во 11, бев на гинеколог по резултатите, па дома, па на кафе кај Сања, па по апчиња, па се капев, па бев со дечко ми в чаршија, па седевме во дворот од нашето основно училиште, па еве ме сега дома и така.
Денес е како и секој друг ден.Обичен,досаден ни малку возбудлив.Секој ден истата рутина.Станав, едвај јадев дури сега имав гостинка и сега дремам на фемина и така
Денес планирам да направам една торта која досега не сум ја правела, па се надевам дека нема да утнам нешто Вчера стигнав дома од семејниот одмор, па вечер едвај чекам да се видам со дечкото. Испосимнував филмови од нет синоќа, он изнакупувал еден куп цедиња, така што денес е ден за филмови
Го преспав пола ден,мал ден од него ќе го преседам дома и ќе излезам дуриииииииии вечер....барем така мислам
Денес целата сум чудна И денот ми е чуден,а уште почудно ми е тоа дека ,,ќе имало зелено небо" Одвај чекам да го видам и тоа чудо
Ке нема за жал ``зелено небо`` . Ова било некоја дезинформација која се шири и тоа само на фејсбук, не пишува никаде на др. место Прочитајте го ова http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDe ... anie=22046
Многу досадно!!! неможам ни да искочам надвор, поредени ми е кленото. Овен што беше другарка ми кај мене, исто како да бев сама.. Колку знае дека не сакам кога ќе дојде кај мене да ми седи на компјутер и она пак истото-.- што уште да и кажам?!?!!? Доаѓа кај мене за да ми седи на МОЈОТ КОМПЈУТЕР?!?! ЗБЕСНАВ! едвај чекав да си замине, и за да смирам хормони колачиња си правам Досаден ден како и да е, за тие што се во скопје сеуште.. Скопјево е празно! жива друша нема. кафичите се празни.. катастрофа..!
Денес сум супер за никаде... имаше моменти кога бев среќна без причина и се чувствував катастрофално без причина... само сакам да поспијам...