Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Денес...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од baguf4e, 16 јули 2010.

1. Malechk0

Malechk0 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    87
    Денес..

Хахаха, убаво ми помина денот! :D
    ПС. Љубави да видиш како ми беше мене додека..ти го правеше тоа, што ти го правам сега јас на тебе! ;)

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    денес поминав квалитетно време на Фемина :lol:
    треба некоја титула да ми дадат, да ме крунисат :D

3. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    Денес ептен се изнервирав :devil:

4. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Денес си ја заситив желбата што од поодамана тлееше во мене! Ммммм..прекрасно чувство на задоволство!

5. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Денес бев во трговскиот Веро со другарка ми,си седевме и јадевме баклава :) си купив чоколадно млеко,кое сега ќе си го издегустирам...
    Денес се возев и со еден инсект во лифтот.Нешто измеѓу пчела и некој бумбар,си влегов спокојно и кога веќе тргна, тоа чудото почна ко пијано да се клати во лифтот,да ми лета над глава,па до неонка,и пак назад,со закани дека може во секој момент да ми застане на глава... :sweat:
    Преживеав. :D

6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Леле ме изнасмеа, се мрднала бубачката а? :rofl:
    Иначе денес денов ми е тиња :o

7. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Денес ми е најубавиот ден..денес денот ми е исполнет ..

8. ceca.123

ceca.123 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Ништо посебно
    освен што се изнаспав ,се прошетав до школо,испадна и еве сега пак ќе спијам :D

9. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    Денес мислам дека денот ке ми биде послободен,ке се бањам,ке јадам благо

10. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Денес имам многу за учење а ме мрзи книга да отворам |(

11. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Денес работам во вонредни услови. После работа ќе одам на курс (едвај чекам) и вечер ќе се ушушкам во прегратките на саканиот, ќе се милуваме и бакнуваме до бескрај :inlove:

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Денес(сега) одам да се бањам и пат под нозе на факултет до вечер :lol: а вечер или со телето или пред пс па на читање книга :)

13. Ferhunde-L

Ferhunde-L Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2010
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    14
    Денес цела ден ќе ја поминам во школо :roll:

14. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    денес имам многу работа па ;) ќе одам на стоматолог па ќе ја чекам другарката на кафе и то разбираш

15. didija

didija Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    119
    Денес ќе имам напорен ден. Засега е добро, меѓутоа за мене денот допрва почнува :tmi: Ќе биде ден полн со неизвесност, очекување, напнатост ... Само нека заврши успешно , задоволно и брзо :wasntme:

16. mar17

mar17 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    108
    Денес денов ми е исполнет со напнатост и исчекување,сега си дојдов дома,преморена мислам на КРЕВЕТ ! отидов јас,слатки сништа |-)

17. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Денес цел ден ќе го поминам на пракса :worried: Али то е што се мора се мора :worried:

18. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    I feel good :D :D :D tarirariram :P
    е бидејќи се чувствувам убаво денес мн ми е гајле дека не ме покани и мене и дека нема да одам :P

19. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.213
    Допаѓања:
    139.819
    Денес имав слободен ден. Прв по 14 месеци работа без ниту еден слободен ден. Требаше да завршам некои работи кои и не ги завршив, но завршив други работи.

Денес бев да ја посетам мојата 87-годишна баба. Порано ја гледав многу почесто, но во последно време никако да издвојам време за неа. И не сум само јас, сите некако ја забораваат.
    Седнав кај неа, ме понуди чајни колачи, почнавме да разговараме за старо Скопје, и ми кажа дека не прошетала низ центар од '86. До душа шетавме заедно пред неколку години, ама сигурно заборавила. И викам - спреми се, одма одиме до центар. Се облече, ја ставив во кола, и - плоштад Македонија.
    Мислев дека ќе сака да седнеме, стара е, едвај се движи, а таа желна за шетање, ај уште ваму, ај уште таму...
    Шетајќи, се сретна со една братучетка. Жената сум ја видела многу пати, секој ден околу плдне се облекува убаво и шета по плоштад. кој да ти знаел дека сме роднини. Двете се испорасплакаа на сред улица Македонија, си ги раскажаа тажните судбини, се гушкаа како мали деца, а јас од страна седев и ги слушав нивните животни приказни. Онаа на баба ми горе-доле ја знам , иако секогаш сакам да ја слушам од ново, и секогаш наоѓам нешто интересно во неа. Кога се измори седнавме во едно од моите најомилени места - до душа на плоштад сите ми се омилени :) И уште ми раскажуваше и ми раскажуваше. Кога ќе слушнам со какви проблеми се соочувале во тоа време, нашиве проблеми ми изгледаат така банални, и се прашувам зошто се нервирам за глупости.

Иако не завршив ништо од она што го планирав, исполнета сум. Секогаш ми е вака кога ќе ја видам баба ми, и кога ми ги кажува приказните за Скопје пред и за време на војната. Денеска сум посебно исполнета затоа што и неа ја направив посебно среќна. Ми се заблагодари милион пати.

20. zapirka

zapirka Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    21
    Браво Ariel ,мислам дека поубаво не си можела да го поминеш денот :) :)