Денес не одам на факултет.. Ќе си се посветам на себеси. Денес си одам дома. Заслужено да си го поминам викендот екстра. Денес е ... Убав ден.
денес ми беше најубавото утро во животот, ме рабуди еден лепотанннн, се надевам ќе има уште такви будења
Денес му благодарам на сонцето. Да не беше тоа,што ќе беше со мене.. Денес КОМПЛЕТНО ќе се посветам на изводите и интегралите,никаде не излегувам Денес ќе си купам чевли,чизми,whatever... Денес,планирам убав ден. Денес мајка и татко не се дома. До утре.
Денес под итно морам да ја средам собава. Досадна ми стана, вчера си купив некои стикери па да ги залепам да видам како ќе дојде.
Се изнаспав, појадив, дремев на фб и фемина до ручек време, ручав и пак дремев на фб и фемина.... буквално цел ден веќе дремам на нет
Денес сфатив како некои луѓе не знаат да го ценат доброто дело и искреното пријателство . Денес сфатив како денес се е од корист .
Денес сум нервозна и некако лошо се чувствувам и тоа поради караницата со сопругот вчера. Во некои негови постапки тој ме разочара...
Денес сум многу HAPPY ! Си купив боенка со принцези и цел ден си бојам во неа . Се враќам малку во времето во кое немав грижи и обврски
Денес бев на училиште, пиев кафе со другарките, гледавме филм и стандардно измерив неколку маалски улички.
Денес си ветив дека кога ќе оздравам нема дома да се приберам кога сме здрави седиме дома на нет се досадуваме е сега само да оздравам и стартувам нов начин на живот се запоставив неделава
Од денес поинаку и што е најинтересно навистина е тоа така. На кој му одговара арно,на кој не,пак арно и ич не ми е гајле. Бидете така!
И јас бев на училиште, па дома, и денес проголтав т.е исфрлиф една ОГРОМНА НЕРВОЗА ОД МЕНЕ, ама и во пишувањево си ја забележувам, ако се тешам дека ми поминува, ама не ви ја тупам повеќе со мојата тииит, сега почна Џеврие, никој нема да ги забележи постовите И Тања потври на вести речи после Студио 2 Лисјата продолжуваат да паѓаат не ве лажам жими мене.
Денес се видов со другар од средно! Ми е мака што немав време за да седанам на кафе со него,ама се надевам наскоро ќе има уште една средба!
Денес одам со мојата дада на ручек. Ќе се дружиме,муабетиме,смееме.. Фино,баш фино. Само овој дождов...
денес е подобро од вчера, а полошо од утре!!! сакам секое ДЕНЕС да ми биде поубаво од вчерашното! верувајте во себе