Денес станав и со 300 маки седнав да учам и научив дури 3 лекции и напишав домашна. Експериментирав со лаковиве и ги мешав како темперни, важно излезе нешто. И сега ја читам Феминкава со нејзиниве прекраснотии на форумов и гњетам пица. И се жалам и кукам дека е Недела, дополнително зачинета со ова депресивново време.
Денес ми се укажа прекрасна можност за работа која долго ја посакував, ама неможам да ја прифатам зошто сум до гуша заглавена со факултетот
Денес стартував со диетата. Обично почнувам со понеделникот ама нема време. Денес приметив дека таксиметарот станал штоперница.
Денес сум идиот како и вчера. Порадо ке мастурбирам отколку да учам. А колку тапа ситуација - со парите за испитот што ке го паднам, можам вибратор да си купам и да ми остане кусур. Плавуша.
денес отидов на разговор кај др. Милутиновик(ординација лимине) додека ја најдов, цел центар 3 пати го свртев, од сите можни страни убаво што на крај ме прими, и поразговара со мене-ми кажа дека клучот за мојот живот е во мои раце (божем не знам) и ми кажа нешто што до сега не сум го знаела-дека до 26тата година се смета за доцен пубертет психологија, кој да ја свати, и ми кажа дека требало да ми препорача антидепресиви, но нема да го стори тоа, бидејки сум млада(се пиеле од 6 до 12 месеци, а тоа е лесна дрога од која многу брзо стануваш зависен) инаку не ме чуди, оти и таа что ми е невролог, и таа истото ми го спомнуваше-бог да чува се докториве, само со лекови да те клукаат, а за црниот дроб на никој не му е гајле. и во заводот за вработување, начекав штанд од агенцијата Партнер-арно им текнало, да им се помогне бесплатно на лугево да се вработат за Заводот-иако веке одамна сум таму член, а резултат од таму чекам...
Денес бев на болница и ми дадоа 4 инекции и така си останав дома цел ден.Не појдов на школо Денес веројатно така и ке ми помини денот дома
Денес испив точно 8 кафиња,срцето ми подрипнува.. Се возев во нов двокатен автобус,едвај преживеав,кој и да го види се качува т.е. скока ко животиња , не гледа пред себе ..и си викам да се симнам јас...ама ај ќе си се повозам уште малку Еве за сите феминки една гушка
Денес...тежок ден! Едвај се додржав на нозе, едвај собрав сили да сработам нешто, едвај не пукнав емотивно пред они радознали фаци што ми го следат баш секој израз на лицето ! Денес одбегнував телефонски разговор кој само дополнително ќе ме извадеше од кожа, или тој разговор само го одложував за доцните часови т.е сега ! Успеав да избегнам контакт со мобилниот и да ги одбегнам сите пораки на тел и сите пропуштени повици... и сега многу ми дојде кога прочитав се ! Расправија со дечко ми, уствари кавга која ќе ја запаметам! Тоа беше денес,утре се надевам ќе биде поопуштено
Денес е 20 април сосема нормално ненормален ден и имам надежди за мајот се надевам дека ке добијам срекна вест цувајте срека
Денес е ден од оние,педерските,кога нема кафе дома,а мене ме мрзи да одам во продавница. Денес е ден кога ми е од голем интерес да седнам и да почнам сериозно да учам.Што беше,беше,сега ни велигдени,ни мајови,ни врагови не треба да ми се важни. И така Лилит,стана од компјутерот и забележа смс на телефонот.Воскликна од радост и отиде да се спрема за на кафе!Изговор,еее па дома неам кафе,а да одам до продавница шо,исто му доаѓа ко кафе да пијам у кафиќ,плус со некој што сакам да го видам! Лилит се прибра дома во 21 часот и кукаше над тажната судбина!
Денес е еден од тие најлошите денови, каде што посакуваш да не постоеш ама секако,немаш избор. Денес е еден од тие денови каде што од кревет не би станала и би гледала само во таванот,размислувајќи. Денес е еден од тие денови за кои се нема зборови да се опише чувството на случките... Денес е ужасен ден, поарно да имав мамурлак одколку вака да се чувствувам. Денес е денот кога не ми се излегува од дома, и милионска сума да ми дава некој .. Но, затоа феминки,вие уживајте во денов за мене и искористете го максимално. Не вреди да трошите нерви за џабе... А јас? Ќе си ја мавам глава од ѕид пошто сум глупава и не знам да прекинам да се секирам. па-па
Денес сум еден вид на паразит. Е така! Ме мрзи да подигнам потешко од лажица, а богами имам листа на обврски кои треба да почнам да ги извршувам. МОтивација за учење- каде ли да ја пронајдам??! Како и да е, денес сум решена да изгледам уште еден добар филм и да пијам вечерно кафе со другарките
Денес сум домаќинка, но не очајна Од сабајле се дотерав и засукава ракавите да чистам. Секси домаќинка, да , да. Денес сум вредна ем убава ем задоволна.
е денеска си се вратив во 12 од училиште и решив да си дадам еден ден одмор и вака цел ден си седам на компјутер и само фејзбук фемина фејзбук фемина сега ке одам на хор и кога ке се вратам ке го продолжам истото темпото
Деновите како денешниот ме прават неизмерно среќна.А какви се тие денови? - Тоа се деновите кога црвениот го извлекувам од под кревет и започнувам да го полнам