Станав стандард 10 до 7,варење кафе и секојдневната процедура,,,на работа не беше нешто посебно,ама затоа после работа си бев на шопинг-си купив ситници ,и многу си се израдував за нив,што е чудо зошто обично не се радувам на ситници.Но за мене Потоа си седнав со либето и со братучедка ми -која случајно ја сретнав, на палачинчиња во дал фуфо,седев надвор и премрзнав Сега преморена сум дома,и се релаксирам со фемина
Како го поминавте денот... ахххххххх шетајќи цел ден од 9 саатот до 2 цел град го поминав на долго и широко се пешки и нешто автобус , ова маратон ќе да е.
Како го поминавте денот... Супер, супер беше времето, супер бев средена. Бев во библиотека, вежбав математика, после одејќи дома, сретнав другар, кој што беше со братучед му, па заедно бевме на сокче, се шетав значи, муабет, смеење, после дома, после на курс, и таму супер си поминав, како и секогаш, сега на фемина, па после да учам, под туш и под кревет. Лека ноќ. xD
Како го поминавте денот... станав рано наутро, читнав да видам што има на нет(да не ми закажале некое интервју за денес) се облеков, се стокмив, тркнав до Вегера во центар појадував, а после се видов со едно типче откако го запознав ми е некако симпатичен , интересен, го свртевме центар, парк, шеги, закачки(заедно со бакнежи и прегратки) дојдов дома, ручав,си ја средив собата малку пред тв, и еве на фемина да видам што и како се случува и дур да трепнеш поминал денот
Како го поминавте денот... Како го поминав ? Луѓе, максимално го искористив. Во 9 излегов од дома и сега се враќам. Конечно во седечка состојба. Today I feel like doing EVERYTHING, I don't wanna lay in my bed xD Денес направив работи кои никогаш досега не сум ги правела ...Животот е убав ! О да !
Денес ме фати желба да си ги чујам првите братучеди по телефон.Се почуствував тажно во моето место на живеење немам ниту еден прв братучед сите сме разнесени.Ова утро телефонот во рака и на сите се јавив ми недостасуваат имам потреба да ги слушнам,видам да ги гушнам од обврски трчање по време се испозаборавивме,одалечивме,време и пари пусто никако да си најдеме за да си се подружиме. Во блиска иднина ке си го распоредам времето и ке отидам да си ги видам. Денес ке си мислам на нив.Ве сакам.
,,Јас ја предадов книгата Што ќе правам од денес? Од денес, морам да почнам да мислам и за утре Оти еве го кај е утре. Утре ќе дојде за миг. ``И.Џ извадок кој што навистина ме задлабочи во неговото значење.Денес не е само прилог , со себе носи огромна тежина , обврски , мигови , реакции , емоции. После сето она што ми се случи денес , утеха наоѓам во она -животот продолжува понатаму и покрај се .
Денес се разбудив рано, да учам демек, испит имам. Библиотеката затворена... -.- Демит! Дома никако да учам, дури сега ми се спие. Денес ќе биде многу досаден ден. -.- А и испит имам на курс. (последниот) Ништо не сум повторила... На мрзата и нема лек. -.-
Се разбудив ептен рано од причина што имам добиено . Ме боли стомак многу и како врв на тоа вечер треба да искачам , а и ден за бањање ми е денес ... супер
Денес планирам да му докажам дека навистина сакам да ни успее врската,се надевам дека тоа ќе го забележи и ќе го цени и покрај мојата одлучност,се надевам дека ќе ме прати барем малку среќаа во сето тоаа
Денес станав многу рано, затоа што ми дојде тетката и имам ненормални болки во стомакот.Не можам да издржам
Денес неработен ден за сите, а само мојава фирма работи Пусто Скопје денес ни гужва, ни ништо. Паркинг места колку ти душа сака. Си споиле луѓето и си киднале по викенди а јас рмбам
Денес почна рано во 4, можда малку пред. Црна темница беше а и ме разбуди бе една грозна фаца во сонот видовме темница, видовме како се разденува, видовме како се истури од врнење... ја наранив мачката. Тоа суштество мислам може милион пати во ден да јаде. И да поспие 10 минутки ако се разбуди трча да јаде.. ко да преноќило. Чудно мало мечкасто створче. И сега нема вода. НЛО нема вода. Така да си знаете. Нема бањање, нема ништо. Срамота!
умираммммм болкииииии неможам да дишам пијам апчинја ништо не помага не сум можела да спијам станата сум уште во 3 часот ова работа не е нормална зошто толку болиии