Како го поминавте денот... Цел ден го поминав поспано, во домашна атмосфера. Малку музика, малку мавтање од таму на ваму. Се' на се' безделничење.
Како го поминавте денот... Денеска денот ми помина во спиење, до 6 саатот поручек спиев, потоа седев на компјутерот до 8,се спремав и излегов...
Денес, пост-пивофестовски, немам со кого да испаднам. Ахам, да. Никој. Нада. Натинг. Значи од толку многу луѓе со кои си го имам муабетот и можам комотно да пијам кафе, нема никој. Едни на одмор, други на одмор, трети на продолжен викенд, четврти со дечковците. Е овие четвртиве најмногу ме нервираат, затоа што кога се со некој, забораваат дека постојат и други луѓе на планетава Земја. А јас мразам да навалувам и да досаѓам, воопшто не сакам да пречам на никој. Одамна не ми се случило ова, во така еден добар период од недела дена, освен другарка ми Х, да нема никој друг. Да, денес сум сама самичка. Па добро.
Денеес ! беше многу неубав ден за мене...ке почнам..Надвор сончево а мене над глава облаци ми се качуваат..Зошто ?! Проклетиот мобилен и мајка ми !! Потоа кафица ,ова она,ручек..и дојдоа мисирките Спојлер многу пати споменати последниов период ..ми урнаа и тоа трошка расположение што го имав..еее баш така и сега сум многу нервозна ептен ... Е така !
Денес се отепавме од барање станови по пазар3, мислам дека на сите огласи се јавивме и се прејавивме. Утре во поход, ќе ги разгледуваме. Ех, студентски маки.
Денес... треба да одам на роденден кај (наводно) нешто најблиско и најмило. Но не го чувствувам како такво
денес цел ден по продавници со мајка ми,се нешто фали да докупам,се нешто немам,и незнам како ќе се пакувам за во петок и да станав рано бидејќи овие денови ми се повеќе од напорни
Денес сум посебно,нерасположена...денов ми е урнебес,катастрофа,како и претходниве неколку..ми се плаче,ми се умира за спиење..и таман да си наместам креветчето дремката бега со брзината на светлината..не ме фака сон..имам чуство дека нешто ептеен многуу лошоо ке се случи.. Сакам да сум со дечко ми..ми недостига.а денес нешто посебно..сакам да го видам..ахх оваа далечинаа ..да можев да се преселам кај него..само да можев..расположение десетка секој ден,а вака ..некако грдо ми е ..