Станав најкасно што досега имам станато во целово лето-во 1 и 30 и отидов кај една другарка, се поздравувавме бидејќи оди Америка, потоа бев со тетка ми и со тетин ми со чамец по езеро, па потоа со братучед ми гледавме филм и со другарките отидов на Пиво Фест. И пак не си го видов златото мое Ми фали
денес...еден досаден обиче ден. КОга ќе размилсам има многу начини на кои можев да си го искористам времето, да направам нешто корисно, ама јас се одлучив за мрцварење. Цел ден.
Денес е специјален ден , денес морам да бидам среќна ако треба се ќе сторам, и ќе се борам па нека горам....
Денес одмарам и не се замарам со ништо,доста се замарав со непотребни работи за кои и не вредеше, од денес па натака,затоа што едноставно од такви непотребни нешта ми е преку глава дојдено,денес уживам ќе правам сладолед па ќе видиме каков ќе излезе а може приквечер ќе шетнам,ќе видам како ќе се одвиваат работите
Денес трчав малку на кеј па читав книга па за попосле би требало малку со другарките низ населба да се прошетаме
Денес ми е забавно, се изнагушкав и се изнаиграв како мало дете. Изгледа ќе мора да седам цела вечер да ги вардам маливе не мрдам никаде.