Денеска беше многу убав ден Бев во школо,послем школо со другарките во град на трач муабет ..послем тоа малце шопинг...сега малку дома одмор па на работа
Денес сум проклето изнервирана Испотена си доаѓам од тренинг и се соблакам се у купатило и гледам дека нема ни капка вода
Денес беше убав ден. Сончев. И исполнет со дружба со колеги од факултет. Падна договор за следната студентска забава. Едвај чекам.
Денот по утрото се познава. Се разбудив со насмевка, од 6ка до 6ка. Денот, убав, сончев . Мерак. Така и го завршив
До сеа денес ништо посебно .. отидов у школо се вратив.. ме изнервира класнит само за оправдани неоправдани мрчеше.. ама решив да не се замарам со ништо !... си ги чекам Лисјата вечер ...па да легнам и да спијам ..
Правем година со дечко ми .......и онака не ми е ништо посебно само дата е .....мразам формалности.....ај нека е за многу години
Е денес денов ќе биде убав! Што знам еве сега решив дека ќе ми биде убав Не може никој да ми го расипе ако јас не дозволам, може единствено јас да си го расипам ако сама си се онерасположам, ама пак од мене зависи. Да, да од нас зависи. (И не сакам да звучам ко Каролина сега ) Ама стварно е така, секој си го владее својот мал универзум во таа топката што ја носиме на раменици.
Денес сакам да си ја видам мојата најдобра дургарка...ептен ми фали... Јас студирам во еден град таа во друг а толку ми фали нејзиното друштво.... П.с Другарке те саакаам
Денес...добив повик за кој не очекував.Се сврте тркалото,сега некој друг има потреба од мене Затоа утре доаѓам на состанок со вас.И однапред знам што ќе ви кажам.Ќе бидете и ќе подголтнете како тогаш јас што подголтнав Баравте-добивте. Едвај станав сабајлето.Цел ден ми бучи главата и ушите,најверојатно пак ми се доближил притисокот Не можам да издржам уште саат. Потоа одам низ град,кога ќе ме земе дечко ми од работа..Решив денес да изедам нешто нездраво како хамбургер на пример Потоа би седнала на кафенце и дома би ја дочитала книгата што ја започнав вчера.Би сакала да си легнам порано,ама тешко.Ми се прави пијанка и јаденка Ми се вика другарка ми и дечко и .и четворицата како знаеме и умееме-на наш начин,да се залееме со вино и добро мезе.Кога ќе размилсам не е лоша идејата иако е среда.Умерено не мора да е претерано А и ништо лошо да залееме со љубовчето И така може ,па што
Денес сум мрзливче големо. Денес се викам Лејзи. Денес сум како фатена во телото (читај: рацете). Несмасна Лејзи сум јас.