ДЕНЕС ке го памтам денот и датумот се оствари мојата желба,мојот сон конечно го добив посакуваното решение,поточно анекс договор за работа ми гласи од 1.10.новото задолжение и почнувам да зимам плата со високото образование.Чуството не се опишува,солзи радост срека. Денес е голем ден за мене по толку години конечно дочекав..... Ви поскувам на сите желбите да ви станат реалност.Бидете упорни и истрајни,ке дојде и вашиот ден. Денес среката ми се насмеа....
Станав од спиење!! глеав телевизија пола ден! јадев..па читав некоја книга!!! па после уште пола ден на компјутер!! ништо посебно!! ама мн ме мрзеше све да праам! паа све ова од кревер си праев
Станав у 5 и пол , бев у школо , после на гости , па ми дојдоа гости после , и сега да се спремам и идам кај другарка
станав, бев у школо, после малце кафица, дојдов спиев, дојде другарка ми мојот движечи аларм, пиевме кафе, ми дојдоа гости, со тато правевме вечера, дојде мама, сеа одмарам и уште малце на спиење just an ordinary day
денес си го заборавив мобилниот дома и супер ми е мирна глава и убав ден. Нема да одам да го зема, денес ми е супер вака.
Денес се спремам и ке идам во фамозното Наполи Охх го љубам градот... Ама не и народот И денес и целиот викенд сакам да си ги пуштам овчичките мои на пасење ..
Денес ми доаѓаат гости, и ќе има семеен ручек. Спојлер Го спремам највусниот ручек, абе лиги да ти потечат .
денес... по неколку дена душичката ми се ослободи и се чуствувам срекно ,неколку дена бев под притисок и нервоза ама од вчера сум срекна
денес од 1ва најдов паркинг кој е блиску до канцеларијата... денеска сум добила поклонче кое ке го видам дури во петок ... денеска работам турбо!!! се прашувам дали на сите им тргна така понедалнички!!!