Денес станав у 9 , а си легнав во 5 сабајле и толку ми се спиеше цееел ден что дури сега ми сде одмили да спијам, после испиенеото прво утринско или попладневно кафе, за кој како
Денес по дома си се врткав на фемина,гледав филм,учев Спојлер малку де се избањав пред едно 15 мин и тоа
Денес.. Спиев. Спиев. Уште спиев. Станав, седам на фемина. И за некој саат пак ќе спијам. Можам да кажам, најинтересен, возбудлив и неочекуван ден во мојов живот НЕ!
денес мислам дека пак по4нувам да настинувам Главата ми е тапан а не ми помага ни6то за да не ме боли!!!!!
Утрово кога се разбудив се разочарав,грлотоооооо пак не ми е океј Леле до кога вака ....преку глава ми е
Денес очекував да се видам со него и доволно ќе беше само да ме гушнит и кажит дека се е во ред. Ајде, за два дена.
Денес сум мрза. Ама голема мрза.. Не ми се учи, не ми се чита! Сакам само да си лежам во топлиот кревет, да ме обземе мирисот на топлиот чај од нане и да гледам низ прозорецот како лисјата паѓаат. Не ми се учи за жива глава ама морам, уште две недели точно и осудена на пропаст овај колоквиуми де
Расположение како времето надвор ... но убава музика и уште подобра песна прават се да е подобро http://www.youtube.com/watch?v=7FmognvrztU You and me we're meant to be Walking free in harmony One fine day we'll fly away Don't you know that Rome wasn't built in a day поззз
Денес е баш убав ден без разлика на то шо си е такво времето ( да го спомнам и јас тоа време оти сварно е морничаво) мојата најдобра сакана другарка денес си бранеше диплома (па Честито диплома ) ууу како добро чувство, си се потсетив како ми беше јас ко си бранев иако не е одамна само пред 1 год. ете тоа ти е колку мали работи можат да не направат толку многу среќни
Денес ми го фати мрза газов па нит мрдам нит претам... Освен кога треба да јадам, нели... И имам за работа ама нека си се заврши сама, што има јас. Ама... Се чувствувам виновно. Е па, ке станам. Кога тогаш...
Денес.. ми се слоши во такси сабајле, од тоа мирисот на ванила ли, на што ли беше, помешано со мирис на стара кола и таксист што прозор не отворил... Па и уште попуст 10 денари ми дадоа само. Ама за чудо, покрај тоа убав ден ми беше!