Денеска се трудам да научам нешто ново... денеска се чудам на идиотските шеги на мојте колеги... денеска сакам да не сум тука каде што сум !!!
Денес сепак не беше најдобар ден Денес пак морав да ги гледам фаците кои ме онерасположуваа Денес посакав никогаш повеќе да не се вратам во школо Денес се осеќам мн уморно
Денес сум ваква Сакам да кажам дека денеска денов ми е ужасен ... спиев, а не се се доспав.... јадев, но не се најадов... пиев, а не се наситив... Ајде нека заврши што поскоро !!!
Денес сум како времето пред СНЕГ! Се мачам за се и сешто, ме нервира се и ме боли се. Патам од главата изгледа?!
Денес ме болат нозете, се растрав, поминав пат што не сум го поминала кој знае од кога, само во трчање, само во брзање. Сега не можем ни да се поместам од креветот
денес пловам во мрачните води ... нема расположение никакво... темнина... и тага.... се чувствувам празно... а ако има нешто во мене и тоа почнува да се празни!!!
Коментирам 2 пат денов. Тенкју на сите што ми држевте среќа да ви се позлати паметчето. 2 нови петки (факјеа). А секоја и чест на Фигги, ми ја опиша квечерината.
денеска му се радувам на снегов, зошто со неговата чистота и белина ке ја покрие Оваа сивина која ја има насекаде... во градов... на улиците... во домовите... но и во срцава на овие тука ... Или погрешни очекувања сум си поставила или премногу живеам во светот на филмовите и приказните?!