Лудило од ден. Не сакате да знаете што правев и сеуште правам,ама дефинитивно се трудам да се полнам со позитивна енергија ѕенѕајќи на ... http://www.youtube.com/watch?v=gte3BoXK ... ure=relmfu Отварам уста ко да се дерам кој знае колку,а глас не излегува и што е најбитно,сигурно некој не го направи ова до сега,пеам на ролна тоалетна.Епа маестрално,генијално! И денес сфатив дека по цена да слушам досадни традиционални,пејн ин ди ес песни за божиќ,сакам да имам на кого отворено да му ги плеснам у фаца,со кучешки очи и со лигички околу устата,ко љеље ете толку љубов имаме што дури имуна сум и на ова! Ете тоа денес си заклучив! Ама на некоја ептен свежа крв и да си го шеткам по град и сите да ми љубоморат. СИТЕ! Денес беше ладен ден! Денес сум во фазата,сакам да ти минам под пенџере и со јајца да мавам! Денес сфатив дека имам јака задница! Да,да!
Денес ќе и ебам матер на таа што ме изнервира вчера, ова вака не оди, колку им правиш услуги и ти се прават фини, на крај пука филмот кога ќе дознаеш дека те предале неправедно, а јас мразам неправди, бик сум во хороскоп и злопамтило и од сега вртам нов лист, строго службено и без добрина и услужливост и изигравање на ит човек за сите нивни проблеми, со плата пет пати помала Се извинувам за негативната енергија, до крај на годинава се надевам дека ќе ја испразнам.
Денес , е денес е Д денот . Решив да се пресметам со сите кои ми го попречуваат патот кон успехот. Колку си подобар толку повеќе те газат и те понижуваат , епа доста беше .Денеска ќе излезе од мене.Да покажам и јас заби п.с. можеби ова требаше да го напишам во испукај се
Денес хм...некако тапа времево ми изгледа, ми се спие многу едвај седам на работа, кај да е ќе заспијам на биро А така се си мислев денес т.е што ќе носам вечер на новогодишната прослава со колегите од работа Пиев едно кафенце ама џабе пак ми се спие, демек се рассонувам слушам Антенна 5 Поздрав до сите феминки и имајте убав ден.
денеска ке е доста долг ден .... кога не сум купила подароци на време ке трреба да си купувам во 5 до 12 .... а на посао сум до 9 сат вечерта ... ке имам забавен предизвик!! :geek: :geek:
денес ке станам ке јадам ке излезам на кафе ке купам новогодишни подароци ке одам на ручек со пријателите ке одам на масажа на флизер на маникир и педикир ке се спремам и вечер ке одам за франција а по една недела за италија
Денес се смрзнааааав значи цел ден нема греење луфтирам дома чистам и беа отворени прозорите е затоа сегаа засилување и да се стоплам Ќе биде прекрасно вечер
Денес одвоив време за дружење со моите мили идиотки такозвани другарки. Денес сум среќна. Денес ќе нарачам фамилијарна пица и сама ке ја смачкам. Калориите можат да одат по ѓаволите!
Денес сум мртва уморна, се вратив од зимување во Крушево и да се пофалам дека супер си поминав. Се згужвав со колата и сега надокнадувам потрошени калории. Во план ми е да ја измијам замастената коса и да се згреам. А во меѓувреме ќе ме гриже совест за домашната што треба да ја напишам за да ја оправдам одличната ученичка.
Станав рано.. Бев на прошетка на Матка.. кај кањонот си испив по едно чајче со другарките, после бев дома и си ја читав книгата, и сеа си читкам по форумов..
Денес дремам веќе неколку часа на аеродром во Виена. Седнав на подот кај што има штекер и сурфам, набљудувам луѓе, слушам муабето на Бугари и Босанци. Гледам романтики, создавање нови Љубови.. брзања, среќни и уморни експресии, претресувања, кучиња во фенси облеки, пред мене свтекаат Сваровски кристали.. десно од мене седи еден момак грицка чипс и лута со мисли.. трчаат и пиштат дечиња за нови играчки.. денес да само набљудувам..
Ноеми немој многу да ја прозиваш мадамката гледаш каква опасна личност е она ... Она на фЛизер оди, и на масажа, маникир и предикир,а потоа во франција и италија што оди башка... Аххх секакви луѓе има значи Денес конечно ја видов другарка ми после 2 недели и си ја изгушкав најсилно...