Денес се чуствувам многу добро, и ако сум на антибиотици Станав сабајле, пуштив завесите да се исперат, пуштив правосмукалка, исчистив секаде, си го нахранив дедето, го приспав, вечер гости ќе имаме... Надвор е убаво времето... Денес е прекрасно
Денес конечно ја напишав мојата листа на желби за оваа 2012 година. Закаснив,но битно ја напишав...сега очекувам да почнат исполнувањата на желбите. Пробајте и вие,кај мене делува. Напишете се што сакате да се исполни,секако и материјалните работи кои сакате да ги имате.
Денес недела е најдосадниот ден. Денес ќе се влечкам по кревите цел ден и ќе си гледам телевизија..кога е недела ме убива мрзата
Недела, убав ден. Влегов да се бањам, мислите ми отидоа на милион страни и по грешка три пати ставив шампон Денес планирам да фатам книга, ма да и не ми е многу итно тоа што треба да го учам, ама сепак По бањарка и со мокра коса седам на омилената фотеља, со лаптопот во скут и се восхитувам на времето надвор. Стреите капак, снегот полека, полека се топи. http://www.youtube.com/watch?v=3I4kIM8IRFo ..денес е специјален ден, малку влажен...
денес е еден од оние денови кои незнам каде ми е главата!! Мразам вакви понедалници... п.с. Си го заборавив телефонот дома ...просто не е за верување