.. исфрлив неколку работи кои не ми се потребни, а ги чував за недај боже. Епа штом не ми се нашле со години досега, не верувам дека утре ќе ми притребаат. А и да ми притребаат ништо не е незаменливо, ќе се најде решение. Зборот ми беше, многу се приврзувам за вакви некои глупости. Се' и свашта чувам, а ми фали простор за работите кои стварно ми се потребни. Попатно решив да се ослободам и од некои чувства, лоши чувства на гнев, незадоволство, разочараност.. Не може одеднаш, свесна сум - ама битно го направив првиот чекор. Селф дестракшн мод - деактивејтед. Ќе се трудам почесто да правам вакви чистки - просторни и душевни. Хух!
Тоа што можеш да го направиш денес не оставај го за утре! Ова по два пати во ден, секој ден да си го кажувам, нема да ми биде лошо.
Денес ќе одмарам цел ден, со добра книга во рака. Барем тоа ми е во план. Сакам да се релаксирам после дооолго време, ако воопшто е можно тоа.
денес посакувам да не сум тука.. гледам слики од Израел , гледам слики од Кушадаси ... гледам плажа и убавина ... но се на ПЦ .. прозореов покажува снег а гардероберот уште е со зимски нешта!!! Ми фали топлината !!!
Денес или поточно вечерва сакам масажа, во опуштена атмосфера, со еден човек кој на д начин не ме привлекува, ама затоа масажите му се страшнииии....али само да ме измасира, да си помуабетиме и после чао и пријатно.
Денессс ќе амкамее јајцаа кај баба со братучедитееееее...Хахах ќе има големо јадење..И идење дома со полни стомации..Слушам бабичка ќе праелаа тортаа њам њаммм!!
денес бев на Шапка, супер провод, малце се уморив али битно ја размрдав оваа моја заседена бутина и така.
Kaо и секое утро,се навикнав да станувам кога станува маж ми на работа Околу 7 станува тој,јас ќе полежам до 7,40 .Наместив кревет и сакав да појдам до Битпазар ама се предомислив кога видов снег. Јадев ,пиев кафенце и ете пак ми се пријадува Извадив месо за ручек,а затоа време ќе си седам на Фемина и Фб Попладне сакам да одам на гости ама зависи како ќе се задржи мм на работа. Во принцип секој ден ми стана ист,е затоа се нервирам
денес сум лута ... Чита по вестиве за ситуацијата во МК и гледам како од нула прават слон и како секогаш се се гледа од страна на политиката !!!! како во ОХАЈО гимназијалецов кој упука последно не е политички поданик ???? претеризам !!!!!!!!!!
Денес Ееедвај станав од креветот, па и ко помислив дека морам да одам на работа Значи денес ме фати МРЗА
Денес се спротивставив на мрзата, станав на време, стигнав на време на договореното место и отидов во школо.. Денес сум посебно расположена, го љубам сонцето и енегијата која доаѓа со него!
На денешен ден пред една година, се случи она што подоцна ми предизвика Но Прочка само што помина, простив, нема пак да се случи.