Денес одмарање по дома..подготвување за утре и сега кај и да е ќе станам да уклучам Raid да ми ги избрка комарците
Денес. Станав, се измив заби лице.. Потоа додека се разбудам дојде мајками, па со неа се врткав и "помагав" окулу ручекот. Па Јадев, и седнав на мсн и на фемина, секој дневно тие 2, не иде едно без друго. Правев муабет со моја другарка од основно и решивме да се видиме. Пешачев мноогу, јадев во Мц ,се сликавме со мојот телефон и сега, седам дома, планирам да спијам
Денес се изнашетав низ чаршија си најдов и материјал.Бев до Мекдонлс купив дојдов дома јадев и сега пред компјутер
Денес станав рано, работев нешто низ дома, бев до црква. Сега си седам пред компјутер и за неколку минути одам да нанкам.
Денес имаме на повидок нов спамер. Денес ќе ми биде исто толку досадно колку вчера. Денес паднав у депресија уште толку. Денес...
Толку многу ми е досадно што веќе е досадно да ми биде досадно Таа па таа... Ништо ново не се случува. А најмногу ме плаши тоа што со дечко ми седиме и не зборуваме... Затоа што нема што да си кажеме... Ништо не ни се случува И плочките на тротоарите низ град ги мразам пошто ги гледам секојдневно. Едни никакви се изнашетаа, јас скапувам во Велес!
Денес изиграв премногу детски игри, денес се изнагледав том и Џери, и после тоа го гледав Far and Away со Том Круз,преубав филм ,и еве сега, се нервирам дека ми пропадна едно шетање
Денес ми е хаос во семејството, денес се тресам до нерви, денес ми е тешко што ситуацијата тука е критична! денес ми треба некој да ме сослуша...
Денес пак треба да збориме и онака сум си најхепиии . Се изнашетав важно,нозете ме болат и тоа како,но нема врска
Денес станав прилично касно,гледав филм сакав да читам книга,но не таа што ја имам дома и сега седам на феминката ми
денес е денот од неделата кога ме боли глава....некогаш од мамурлак, некогаш од времето денес сум прав паразит по дома...
..сум договорена после тооолку време да излезам со цело друштво прво на пијанка па после во некоја дискотека. Којзнае кога последен пат излегов....ни сама не се сеќавам. Очекувам убаво да си поминам.