Денес се разбудив со насмевка Отокот веќе доста спаднал и се чувствувам мн подобро.Набрзинка го наполнив куферот со најосновните работи и решив да појдам дома да ја изненадам мајками
Имав големи планови за денес, да се исфризирам и даодам да се сликам за табло ама... хоум алон, нос што тече 300 литри во секунда, подуени очи, засипнат глас. Пу!!! По 3290832 пат сум болна зимава. Денес ќе правам топло ладно, одма ќе оздравам од тоа
Денес малку се успав дека претходната вечер не спиев до доцна оти ме болеше забот сега е подобро и плус се спремам за торта да правам
Денес на работа до 11 отидовме со колешките да се почастиме сега се враќам на работа,ми се спие незнам како ќе издржам до 16и 30м работно.Не сум расположена што од времето што од самиот ден.Празник голема работа ден како и сите други.
Ги осетивте ли земјотресите денеска во Скопје.. На вестите кажаа имало 7 а јас осетив само еден во 11:19
Денес денов ми почна некако ок ... за да продолжи и заврши со нервози. Така е кога си опколен со ограничени и расипани луѓе.